KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev figyelmeztetett: „Nincs szükségünk egy Oroszország nélküli világra”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szerint a kollektív Nyugat továbbra is azt az illúziót táplálja, hogy miután egyetlen puskalövés nélkül szétverték a Szovjetuniót, a mai Oroszországot is gond nélkül elpusztíthatják. Azonban ezek veszélyes téveszmék.

Medvegyev az Izvesztyija című napilapnak írt egy cikket, amelyben kifejtette, hogy a Nyugat őrült hisztériája és rögeszmés vágya – hogy darabokra tépje Oroszországot -, vezetett az ukrajnai különleges hadművelethez. Medvegyev továbbá rámutatott arra is, hogy a történelem azt bizonyítja, hogy „minden összeomló birodalom a fél világot, vagy még annál is többet a romjai alá temetett”.

„Úgy tűnik, hogy azok, akik először a Szovjetuniót pusztították el, és most az Orosz Föderációt próbálják elpusztítani, de ezt nem akarják felfogni. Téveszméikben úgy gondolják, hogy miután a Szovjetuniót egyetlen lövés nélkül a másvilágra küldték, a mai Oroszországot is gondok nélkül maguk alá gyűrhetik, miközben emberek ezreinek életét áldozzák fel. Ez rendkívül veszélyes téveszme, mely nem fog úgy működni, mint a Szovjetunió esetében”

– figyelmeztetett Medvegyev.

Az elnökhelyettes komoly figyelmeztetést adott ki, ha Oroszország közvetlenül szembekerülne a Nyugattal.

„Ha komolyan felvetődik magának Oroszország létének a veszélyeztetése, akkor azt nem az ukrán fronton, hanem az egész emberi civilizáció további létének kérdésével együtt dől el. Ez teljesen egyértelmű: nincs szükségünk egy Oroszország nélküli világra”

– írta Medvegyev.

„A nyugati országok a műholdjaikkal együtt a bolygó lakosságának mindössze 15%-át teszik ki. Mi sokkal többen vagyunk, és sokkal erősebbek is. Nagy országunk nyugodt ereje és partnereinek tekintélye a kulcsa annak, hogy megőrizzük az egész Világunk jövőjét”

– hangsúlyozta Medvegyev.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a „mindig nagyon demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen Dmitrij Medvegyev (Fotó© Szputnyik / Ekaterina Stukina)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: