KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Az orosz nemzet ellen Nyugaton kialakult ellenszenv undorító és irracionális

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A korábbi orosz elnök szerint az orosz nemzet ellen Nyugaton kialakult ellenszenv undorító és irracionális.

Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács alelnöke kedden Telegram bejegyzésében nehezményezte az európai és amerikai döntéshozókat, mondván, hogy az Oroszországgal szembeni korlátozások a gyűlöletkeltő ruszofóbián alapulnak.

„Az eredmény förtelmes – ezek a szankciók kifejezetten az orosz nép ellen irányulnak. És bármit is motyognak az amerikai és európai vezetők, miközben azt hajtogatják, hogy csak a vezetőiket büntetjük, de titeket egyszerű orosz emberek, állampolgárokat szeretünk ez egyszerűen nem igaz, tiszta hülyeség”

– fogalmazott a Telegramon megjelent bejegyzésében Medvegyev.

A politikus megjegyezte, hogy külföldi orosz vagyon befagyasztására vonatkozó döntés, valamint az üzemanyag-embargók, a repülési tilalmak és egyéb intézkedések az orosz emberek életét is ugyanúgy rombolják, mint az ország gazdaságát.

„Mindannyian gyűlölnek minket! E döntések középpontjában az Oroszországgal – és népével szembeni – gyűlölet áll. A kultúránk iránti gyűlölet – ebből fakad a kísérlet, hogy kitöröljék az egyetemes kultúrából Tolsztojt, Csehovot, Csajkovszkijt és Sosztakovicsot. Ebből fakad a vallásunk iránti gyűlölet, az a vágy, hogy elpusztítsák Az Orosz Ortodox Egyházat, és szankciókat vezessenek be annak pátriárkája ellen. És ez mindig is így volt” – tette hozzá
  • írta Medvegyev.

Medvegyev hangsúlyozta, hogy az oroszoknak nem szabad elfogadniuk ezt a gyűlöletet, de emlékezzenek rá, és „soha ne bocsássák meg”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt kép: themoscowtimes.com 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Nyomozók lepték el a DK-s önkormányzatot, korrupcióra utaló iratokat keresnek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük