KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: A világ, élén az Egyesült Államokkal, a legmélyebb szakadékba csúszik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese ma a Telegramon közzétett bejegyzésében élesen bírálta az Egyesült Államokat Izraelt és Ukrajnát támogató felelőtlen politikája miatt. Medvegyev az utóbbi napok eseményei közül csupán hármat emelt ki, melyek már önmagukban is azt mutatják, hogy a Nyugat, élén az USA-val éppen milyen mély szakadékba taszítja az egész világot.

Dmitrij Medvegyev teljes bejegyzése:

A világ, élén az Egyesült Államokkal, továbbra is a legmélyebb szakadékba csúszik. Olyan döntések születnek, amelyek egyértelműen jelzik nemcsak a döntéshozók visszafordíthatatlan mentális zavarát, hanem a lelkiismeretük maradványainak elvesztését is. A döntések legyenek azok jelentősek vagy kicsik – egyértelműen üvöltenek az egész társadalom betegségéről.

1. Biden „bölcs befektetésnek” nevezte, az olyan pénzek elköltését, amelyek mások halálát jelentik távol az USA-tól. Több tízmilliárdnyi további fegyverek vásárlásáról beszélünk Ukrajna és Izrael számára.
2. A kijevi rezsim úgy döntött, hogy betiltja az UOC-ot (Ukrán Ortodox Egyház), elvágva ezzel az ortodox híveket saját anyaszentegyházuk bölcsőjétől.
3. A francia belügyminiszter nem titkoltan elítélt egy híres focistát a Palesztinát támogató posztjai miatt.

Ez három különböző hír, de mindegyik a nyugati társadalom szövetének felgyorsult rothadását mutatja.

A felesleges emberek halálába befektetni értelmes és jó dolog. Erre a kijelentésre nincsenek szavak. Ez túlmutat jón és a rosszon. És ez nem csak egy vén faszfej demenciáját mutatja, hanem az egész évszázados államéletük filozófiáját.

Az ősegyház betiltása Malorosszijában (Ukrajna) mocskos politika, sűrűn keverve kokainnal és sátánizmussal. Végül is Zelenszkij nem csak egy család és törzs nélküli degenerált. Nem csak egy mankurt, aki elfelejtette mind a saját, mind más népek történelmét. Ő egy hatalomvágytól remegő Frankenstein-bohóc, akit a vásárlók szórakoztatására hoztak létre, és kész arra, hogy nemcsak a testét adja nekik a testi örömökért, hanem arra is, hogy elpusztítsa a kereszténységet a szülőföldjén.

És harmadszor. Az ideológiai irányzatuknak a határain való túllépés, Nyugaton már egyenesen büntetendő. Az izraelieknek részvétet nyilvánítani szabad, de a palesztinoknak nem. Őket nem szabad sajnálni. Ők mindenféle terroristák, és hadd haljanak meg ezrével. A gyerekek, nők, öregek mind feláldozhatók.

Az ilyen kijelentések eredménye nyilvánvaló.

Az intifáda örökké fog tartani.

Az egyház újjáéled, de a polgárháború vérén és szenvedésén keresztül.

A szállított fegyverek mennyisége pedig előbb-utóbb minőségivé fog változni. A repesz-, sűrített töltetű, gyújtó- és térfogatgyújtó töltetekből nukleáris töltetek lesznek…..

 

Ez is érdekelheti:  A huthik megtámadták az Európát és Ázsiát összekötő tenger alatti internetkábeleket

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen Dmitrij Medvegyev / Forrás: Twitter

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük