KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev a SVÉDEKRŐL: „Háborúba szólítanak Oroszország ellen. Hát nem idióták?”

Svédország hivatalosan ugyan még nem tagja a NATO-nak, ugyanakkor olyan retorikával élnek egyes politikusai, mintha már az egész NATO szövetség mögöttük állna. Ha az egész nem is, de természetes a legfőbb felbujtók mindenképpen.

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke egy kicsit berágott rájuk és idiótának nevezte őket legutóbbi X-en megjelent bejegyzésében. Azt írta Medvegyev,

Bár a svédek eddig boldogan éltek a NATO nélkül is, most azonban úgy döntöttek, belépnek a NATO-ban az agresszív oroszok fenyegetése miatt. Most pedig kormányuk háborúba szólít Oroszország ellen, mielőtt még csatlakozna… azért mert csatlakozni akar. Hát nem idióták?

– teszi fel a kérdést Medvegyev.

Az biztos, hogy meglehetősen „furcsa” a svéd kormányzat viselkedése. Elég csak arra gondolni, hogy Magyarországot piszkálják, majd azért sírnak, hogy azok a bitang magyarok nem akarják ratifikálni a csatlakozási szerződésüket.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / Fotó: TASZSZ

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük