KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Medvegyev a pokol lovasára bízná Joe Bident

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrajnai konfliktusnak azután lesz vége, hogy az amerikai kongresszus megszavazza, hogy újabb támogatást nyújtson Kijevnek – mondta korábban Biden, írta közösségi posztjában Dmitrij Medvegyev.

A volt orosz elnök szerint századszorra is felidézhetnénk az öregember demenciáját és a fiú korrupcióját, az amerikai katonai ipar érdekeit és az úgynevezett deep state, a mélyállam befolyását. Szerinte a demokraták és a konzervatívok között háború zajlik, és az államok és az amerikai szövetségi kormányzat közé ék ékelődött.

De mondok még valamit. Biden nyilatkozata egyenesen gonosz. Azt mondta ugyanis: Gyilkoljátok tovább egymást. Minél több ember hal meg, annál jobb. Minél több halált akarok…

 

Valóban: „És látám, és ímé egy fakó ló vala, és azon egy lovas, kinek neve halál vala; és a pokol követé őt” (Jelenések könyve [Apokalipszis] 6:8) – teszi hozzá Medvegyev.

 

Ezért minél hamarabb elviszi magával Joseph Robinette Bident a lovas a fakó lovon, annál jobb a mi szenvedő világunknak…

– zárta posztját a volt orosz elnök.

MN

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev (Fotó: AFP)

 

Ez is érdekelheti:  Ukrajna még több és több pénzt követel

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük