KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: a NATO-t mint bűnszervezetet fel kell oszlatni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján reagált a NATO-főtitkár bukaresti kijelentéseire, amely szerint Ukrajna független szuverén államként fog győzedelmeskedni.

Medvegyev előrelépésként értékelte, hogy a főtitkár egy szót sem ejtett Ukrajna területi integritásáról. Szerinte Ukrajna erősen lecsökkentett határokon belül szuverénen ül majd a tárgyalóasztalhoz.

A NATO arrogáns törtetői mindig könnyen elfelejtik a világ szuverén országaiban végrehajtott államcsínyeket, a megbuktatott, törvényesen megválasztott államfőket és a megölt civilek – idősek, nők, gyerekek – tízezreit. A fegyverszállításokról mindenféle söpredéknek, állati söpredéknek és szélsőséges rezsimeknek – közölte.

Végtére is, a NATO megalakulása óta többször is bebizonyította, hogy pusztán zárt, vállalati jellegű, egy csomó angolszász ország és lakájaik érdekében cselekszik. Ugyanakkor a világ lakosságának nem több mint 12 százaléka él a NATO országaiban – írja Medvegyev.

A civilizált világnak nincs szüksége erre a szervezetre. Bűnbánatot kell tanúsítania az emberiség felé, és mint bűnszervezetet fel kell oszlatni – írta Medvegyev.

Utóiratot is írt a volt orosz elnök: Ha a NATO, ahogy Stoltenberg utalt rá, NATO személyzettel együtt Patriot-rendszerekkel látná el a kijevi fanatikusokat, akkor azok azonnal a fegyveres erőink legitim célpontjává válnának. Remélem, az atlanti impotensek ezt megértik.

Orosz Hírek

 

Kiemelt kép: Dmitrij Medvegyev / Fotó: dm/vk.com 

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: