Medvegyev: A brit kiképzőket nem zsoldosként, hanem NATO-személyzetként fogjuk megsemmisíteni Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Ukrajnában lévő brit kiképzők az orosz fegyveres erők legitim célpontjává válnak, és kíméletlenül megsemmisítik őket, és ekkor már nem zsoldosokként, hanem pontosan NATO katonákként – közölte Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Telegram-csatornáján.

„A NATO-országok vezető idiótáinak száma egyre nő. Az egyik újdonsült kretén – Nagy-Britannia védelmi minisztere – úgy döntött, hogy az ukrán katonák brit kiképzését Ukrajnába helyezi át” 

– írta Medvegyev.

„Vagyis, hogy a kiképzőiket a fegyveres erőink legitim célpontjává tegyék. tökéletesen tudatában annak, hogy kíméletlenül el fogják őket pusztítani. és már nem zsoldosokként, hanem pontosan brit NATO-specialistákként” 

– tette hozzá.

Medvegyev Telegram-csatornáján beszélt arról, hogy Marie-Agnes Strack-Zimmermann, a német Bundestag védelmi bizottságának vezetője azt követelte, hogy Kijevnek Taurus rakétákat szállítsanak, „hogy a kijevi rezsim csapásokat mérhessen orosz területre hadseregünk utánpótlásának gyengítésére” – írta az oroszhirek.hu.

„Azt mondják, hogy ez összhangban van a nemzetközi joggal. Nos, ebben az esetben a német gyárakra mért csapások is, ahol ezeket a rakétákat gyártják, teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi jognak. Elvégre ezek az idióták aktívan a harmadik világháború felé terelnek minket…” 

– írta az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

MH

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / Fotó: Ekaterina Stukina / RIA Novosti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük