KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: A brit kiképzőket nem zsoldosként, hanem NATO-személyzetként fogjuk megsemmisíteni Ukrajnában

Az Ukrajnában lévő brit kiképzők az orosz fegyveres erők legitim célpontjává válnak, és kíméletlenül megsemmisítik őket, és ekkor már nem zsoldosokként, hanem pontosan NATO katonákként – közölte Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Telegram-csatornáján.

„A NATO-országok vezető idiótáinak száma egyre nő. Az egyik újdonsült kretén – Nagy-Britannia védelmi minisztere – úgy döntött, hogy az ukrán katonák brit kiképzését Ukrajnába helyezi át” 

– írta Medvegyev.

„Vagyis, hogy a kiképzőiket a fegyveres erőink legitim célpontjává tegyék. tökéletesen tudatában annak, hogy kíméletlenül el fogják őket pusztítani. és már nem zsoldosokként, hanem pontosan brit NATO-specialistákként” 

– tette hozzá.

Medvegyev Telegram-csatornáján beszélt arról, hogy Marie-Agnes Strack-Zimmermann, a német Bundestag védelmi bizottságának vezetője azt követelte, hogy Kijevnek Taurus rakétákat szállítsanak, „hogy a kijevi rezsim csapásokat mérhessen orosz területre hadseregünk utánpótlásának gyengítésére” – írta az oroszhirek.hu.

„Azt mondják, hogy ez összhangban van a nemzetközi joggal. Nos, ebben az esetben a német gyárakra mért csapások is, ahol ezeket a rakétákat gyártják, teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi jognak. Elvégre ezek az idióták aktívan a harmadik világháború felé terelnek minket…” 

– írta az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

MH

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / Fotó: Ekaterina Stukina / RIA Novosti

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük