KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: Európa süllyed tovább

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csúszik tovább a jellegtelenséggel vegyes önfeladás lejtőjén. A francia elnökjelöltek vitájában a bankok zsúrfiúja támadott, Le Pen védekezett: nem is úgy kapott pénzt, nem annyit és nem azért, amúgy már régebben, és nem Putyin barátja, csak valakik el tudták intézni, hogy más bankcsoporttól ne kaphasson a választási kampányára.

Putyin ma égetőbb bélyeg, mint az antiszemitizmus volt 2010-ig. Ma már, hogy itthon és külföldön a valódi demokraták között vannak az igazi antiszemiták, ez már nem olyan nagy bűn – mi több, butaság ilyesmivel jönni. Le Pennek kellet volna Macront beszorítani a háborúba, nem tette, tehát Macron lesz az elnök, s a bankárhatalom szája íze szerint fogja háborúba vinni Franciaországot. S vele Európát. Már csak azért is, mert mióta a britek (bizonyos értelemben) kiszálltak, a franciák lettek Európa megmondó emberei. Ahogy a barátom mondja – a nyugati oláhok, akik nem engedték ki a németeket abból a kútból, amiben a második nagy, rájuk tervezett vereségük óta vannak.

Németország nem is állam, hanem egy vállalat –firma- mondogatta ott élő unokanővérem, s tán valóban az. Nem csak békeszerződéseik nincsenek (a négyhatalmi megszállás háromhatalmivá vált ugyan), de talán alkotmánya sincs. Gazdasági erejével vált meghatározóvá, bár ma zöldjeinek hülyeségeivel és zsarolásaival kenődik szét, mint olvadt vaj a tálcán. Így pattogtathatja nekünk Macron a kukoricát. A hírek szerint naponta többször telefonálgat Putyinnak, hogy hagyja elmenni Mariupol védőit: az AZOV gárdistákat az USA, brit, francia különleges erőkkel együtt. Putyin pedig pont a harcoló tanácsadókra és a tetovált ukrán SS alakulatokra kíváncsi. Tehát, a NATO már 2015 óta harcoló fél ebben a háborúban, pláne tömi pénzzel és fegyverrel az ukránokat – bár szeretné zsoldosait népművészeti babáknak láttatni.

Itt állunk tehát a klubban, melynek elfogadtuk a (mindig változó) szabályait, többek között a jószomszédsági bizonyítvány érdekében csukott szemmel mondtunk le Kárpátaljáról, hogy meg legyen mind a százszor kétszáz jogharmonizációnk az EU-val. Az ukránok Vitéz Jánosa ezzel szemben fél óra alatt kapott belépési nyilatkozatot úgy, hogy Bubó doktor Ursulája a helyébe vitte. Ukrajna nekünk szomszédunk, s mikor tankokkal sorakoztak föl közös határunkon azt kiabálták, hogy két óra múlva lábat mosnak a Balatonban. Amúgy Ukrajna az ukránoké, aki ott akar élni, legyen ukrán, vagy takarodjon onnan. A harmadik út: felgyújtják, átvágják a torkát vagy lánctalppal tapossák szét, aki nem ukránosodik. Ebben a klubban várják el tőlünk, hogy fogadjunk el minden gumiszabályt, ha reggel új csodára ébredünk, és feltétel nélkül mondjunk le a demokratikus többségi akarat érvényesítéséről – amilyen például a gyerekvédelmi törvényünk.  Most például ezért készülnek az Unió iroda-demokratái szétperelni minket.

Ez is érdekelheti:  Az EU, mint az újkori gyarmatosító

Itthon a Lehet Más a Jobbik-nak csak ki kellett írnia plakátjaira, hogy elég a COVID diktatúrából, s máris átlendült a parlament kerítésén. Ugyanakkor Trágár Blanka könnyek között panaszkodik, hogy kint marad Olaszországban, mert nem tud ilyen fülledt diktatúrában tovább élni, ha remény sincs rá, hogy ő kerülhessen kormányra. Mert itt ilyen hülye a nép. Olaszországban pedig most húzkodják elő spájzból, farakások alól azokat a nyugdíjasaikat, akik nem tudnak valami hitelt érdemlő bizonyítékot felmutatni az oltás kikerülésére. 100 euró büntetéseket osztanak ki, de kérhetnének ennyi erővel ezret is. Diktatúrából a szabadságba.

Jó Molnár Gyulánk pártelnökként harsogta, hogy ha valahol svédasztallal terítenek, nem ehetjük le róla azt, amit szeretünk. Ezért kell eltolnunk magunktól az orosz gázt, olajat és uránt – annak feldolgozó erőművével, de fegyverrel, pénzzel és harcoló alakulatokkal kell beállnunk a minket kiirtani szándékozó ukránok oldalán. Mert mindent az orosz ellen. Most tehát vagy nyer Putyin, és valóban eltakarítja a 19 féle ukrán náci fegyveres hordát, vagy búcsúzhatunk Kárpátaljától, és itthon ágyazhatunk ottani véreinknek. Oda már most se tud hazamenni aki visszamenne, mert házában mások laknak – mint volt az első és második nagy háború utáni idők Felvidékén, Erdélyében, Partiumában.

Ha tehát az ukránok nyernének, onnét kiirtanák a magyarokat (is), s még ide is betörnének friss NATO fegyvereikkel – csak úgy, valamiért. Az EU meg a NATO amilyen gyors Putyin ellen, annyira lenne lassú, ha szövetségi vizsgatételt kellene teljesíteni védelmünkben. Ti akartatok mindig külön úton járni, hát menjetek rajta, de egyedül! Ha Putyin nyer, és rendet csinál a maga háza táján, némi feszességre kényszerítené ezt a löttyedt seggű hősökből álló Európát is. Akkor nagy szerepük lesz a süllyedést megállító fenékszivattyúknak. Tervezzünk tehát 2026-ra és 2030-ra is.

Ez is érdekelheti:  Halász Géza – Téglásy Imre: „A halál és élet harcba szállt” (húsvéti szekvencia)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük