KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarországon talált otthonra a híres német színésznő

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Silvana Heissenberg szerint egész Németország egy hatalmas no-go zóna lett.

Silvana Heissenberg ismert és népszerű színésznő volt Németországban, számos televíziós produkcióban szerepelt, biztos egzisztenciával rendelkezett. Egészen addig, amíg nem kezdte nyilvánosan kritizálni Angela Merkel migrációs politikáját, és nem hívta fel a figyelmet azokra a problémákra, amelyeket a németek a saját bőrükön tapasztalnak.

A közismert német színésznő mára kitaszítottá lett hazájában politikai véleményéért – interjú Silvana Heissenberggel

A német színésznő nagy árat fizetett az őszinte kiállásáért, a német sajtó nácinak kiáltotta ki. A boszorkányüldözés ezzel nem ért véget, munkát nem kapott, mondhatni, teljesen ellehetetlenítették. Silvana végül elhagyta Németországot, és átköltözött Magyarországra – írja a Zala vármegyei hírportál.

Még most is teljesen szürreálisnak gondolom, ami velem történt, sokáig nem is hittem el, hogy ilyesmi előfordulhat Németországban

– kezdett bele történetébe Silvana, aki a 2015 szilveszterén történt kölni tömeges zaklatások és erőszak után emelte fel szavát a német bevándorláspolitika ellen. – Nem sokkal később én is hasonlót éltem át, az idő tájt gyakran forgattam Kölnben, ahová mindig vonattal érkeztem. Egy alkalommal a pályaudvar mellett megállt mellettem egy fehér autó, úgynevezett déli típusú emberek ültek benne. Hívtak, hogy szálljak be az autóba – mesélte a színésznő a lapnak. Miután odébbsétált, az egyik férfi odament hozzá, és szexuális ajánlatot tett neki. A színésznő felidézte, hogy reszketni kezdett és pánikba esett, de szerencséjére megjelentek a járőröző rendőrök, akikhez odafutott, mire a zaklatók elmenekültek.

Miután Silvana nyíltan kritizálta Merkel bevándorláspolitikáját, rövid időn belül elfogyott körülötte a levegő. Mint mesélte, egyre ritkábban kapott felkéréseket, így egzisztenciális gondjai adódtak, de

nemhogy a saját szakmájában nem foglalkoztatták, még pénztárosnak sem vették fel.

– A német sajtó rágalomhadjáratot indított ellenem, nácinak kiáltottak ki, és ezzel teljesen ellehetetlenítettek – folytatta Silvana, aki idén döntötte el, hogy elköltözik szülőhazájából. – Eladtam a házamat, felszámoltan az ottani életemet, és Magyarországra költöztem. Rövid keresgélés után végül Nagykanizsán vettem házat. Ugyan még csak pár hete lakom itt, de felszabadító érzés, hogy egy olyan országban élhetek, ahol nem kell félnem, akár sötétedés után is kimehetek az utcára. Úgy gondolom, hogy Orbán Viktor és kormánya pontosan látja, milyen helyzetet teremtett a migráció Nyugat-Európában, és nem véletlen, hogy ettől tudatosan elhatárolódnak – tette hozzá.

Már akkor sem mennék vissza Németországba, ha hívnának, az egész ország egy hatalmas no-go zóna lett, annak minden hátrányával

– fogalmazott Silvana, aki szerint Németország egyre rosszabb és élhetetlenebb lesz.

Ez is érdekelheti:  Őrizetbe vették Óbuda baloldali alpolgármesterét

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Silvana Heissenberg (Fotó: Zaol/Szakony Attila)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük