KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A közismert német színésznő mára kitaszítottá lett hazájában politikai véleményéért – interjú Silvana Heissenberggel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarországon nagyon kevesen ismerik, Németországban azonban meglehetősen közismert Silvana Heissenberg. Silvana modell, színész, író és német hazafi, aki hazájában nő létére bátran felemeli hangját az ellen a nemzetpusztító politika ellen, amelyet a német globalista, bürokratikus kormányzat folytat.

Természetesen ennek meg is van az „eredménye”, hiszen gyakorlatilag mint mindenkit, aki a hivatalos német politikával szemben más irányt, netán a józan ész irányát követi, igyekeznek ellehetetleníteni. Silvana Heissenberg 2004-től egészen 2016-ig számos játékfilmben filmben játszott, ismert volt a német televíziónézők előtt. 2016 őszéig az „Einsatz in Köln – Die Kommissare” (SAT1) vagy a „Különösen gyanús esetek” (RTL) című rendőrségi sorozatban játszott rendszeresen.

Silvana már 2015-ben felemelte a hangját Angela Merkel akkori német kancellár Wilkommen politikájával szemben és egyben erős kritikát is megfogalmazott ebben a kérdésben. Sőt ennél jóval tovább ment, hiszen feljelentést tett a hágai Nemzetközi Bíróságon (ICC) népirtás, emberiesség elleni bűncselekmények és hazaárulás miatt az akkori vezetők, így  Angela Merkel német kancellár, Thomas de Maizière volt német belügyminiszter, és Sigmar Gabriel, a Merkel kabinet egykori kancellárhelyettese, szövetségi gazdasági és energiaügyi miniszter ellen.

Az eredmény borítékolható volt, Silvana Heissenberget a hatalom teljesen ellehetetlenítette, színészi felkérései gyakorlatilag megszűntek, igyekeztek nevét mindenhonnan kitörölni a cancel culture jól ismert forgatókönyve alapján. Az interneten több interjú is megjelent vele, amelyekben kemény kritikát fogalmazott meg a merkeli menekültügyi politikával szemben, amelyekben nyíltan kijelentette, hogy elfogadhatatlan az, hogy számos katonakorú férfi özönlik Európába Merkel meghívására. Természetesen a német cenzúra elérte őt az interneten is, ezeknek az interjúknak a többsége ma már elérhetetlen. 

Silvana Heissenberg 2019-ben levelet írt Orbán Viktornak, méltatva és elismerve a magyar miniszterelnöknek és Magyarországnak a migrációval kapcsolatos álláspontját. Az általa írt levélről akkor a Pesti Srácok is beszámolt.

Arról, hogy Silvana jelenleg hogyan látja a németországi viszonyokat, Sergey Popov,  a Szent István Légiója Közösség újságírója kérdezte meg a művésznőt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


– 6 év telt el az utolsó interjúnk óta. Mi változott Németországban az elmúlt években?

– Azóta a helyzet drámai módon tovább romlott. Megkönnyebbülés volt számunkra, hogy a súlyos bűncselekmények sorozatát elkövető Angela Merkel 16 év után végre távozni kényszerült, de az a kár, amit tevékenységével Németországnak és a német népnek okozott, helyrehozhatatlan.
Most radikális baloldali szocialisták, a Németországot bevallottan gyűlölő ZÖLDEK valamint a kommunisták vannak hatalmon, akik tovább folytatják Németország pusztítását.
A szándékosan előidézett infláció, a szegénység még intenzívebb lett Németországban. A rendkívül magas adókat és az egekbe szökött árakat ma már szinte lehetetlen megfizetni.
Ezek a gusztustalan ZÖLDEK szándékosan emelték meg az áram és a gáz árát is. A villany, a fűtés és az élelmiszer mára szinte luxussá vált.
Gyakorlatilag az ipart is a földbe döngölték. Nagyon rövid időn belül ezek a német baloldali gyűlölködők elérhetik céljukat, és Németországot a fejlődő országok szintjére züllesztik.

Ez is érdekelheti:  Iszlamista támadás történt egy ausztrál bevásárlóközpontban - többen meghaltak (videók)

 – Mi a helyzet a németországi migrációs politikával?

– Nos, ez a helyzet is tovább romlott, mivel ez a német nemzetellenes, baloldali rezsim leegyszerűsítette a muszlim és afrikai országokból érkező migránsok bevándorlását, valamint az állandó tartózkodáshoz való jogot. A német ingatlanok kisajátítását kívánják elérni, hogy még több migráns érkezhessen Németországba. A migránsbűnözés továbbra is veszélyesen magas.
A múlt héten egy afrikai migráns megkéselt egy iskolába tartó 14 éves lányt, akinek a barátja is életveszélyesen megsebesült. Németországban 2015 vége óta mindennapossá váltak a hasonló esetek.
A szélsőbaloldali belügyminiszter még a bevándorló erőszakolók kitoloncolását sem hajlandó megtenni.

 – Milyen a németek hozzáállása az energiaválsághoz, és mire számíthat a mindennapi ember ezen a télen?

– Nagyon sokan félnek ettől a téltől, mert a rezsim sajtója már felkészítette a polgárokat arra, hogy hamarosan egész Németországban nem lesz áram, ami teljes összeomláshoz vezet. Aztán polgárháború kezdődik, és emberek milliói fognak meghalni a korrupt politikusok miatt.

– Milyen a németek hozzáállása az ukrán válsághoz? Kiknek az oldalán állnak valójában?

– A német lakosság többsége sajnos végtelenül tudatlan és politikai analfabéta. Továbbra is elhiszik a baloldali radikális sajtó veszélyes hazugságait, és mindenért Oroszországot okolják, az ukrán kormányt pedig tiszta és ártatlan áldozatnak hiszik. Hihetetlen, milyen ostobák és naivak tudnak lenni az emberek.
Ha Ön Oroszország oldalára áll, vagy csak egy kis megértést tanúsít az oroszok iránt, büntetőeljárást indítanak Ön ellen, sőt néhány németet már le is tartóztattak, mert nyilvánosan kitűzték az orosz zászlót egy demonstráción.
Alina Lippet például már korábban is büntetőjogi felelősségre vonták ukrajnai tevékenysége miatt, és zárolták a bankszámláját, ugyanezt tették édesanyjával is, aki szintén elmenekült Oroszországba.

 – Nem lenne jobb, ha a németek kilépnének az EU-ból?

– Az okos és hazafias németek azonnal ki akarnának lépni az EU-ból, de a többség sajnos nem fogja fel, hogy az egész EU egy embertelen, diktatórikus és rosszindulatú rákos daganat.

Ez is érdekelheti:  Az USA kölcsönt ad Kijevnek kétmillió ukrán mozgósítására

 – Sokan elégedetlenek a kormánnyal?

– Németországban is nő az elégedetlenség, csak a legtöbb ember kényelmes, lusta és gyáva ahhoz, hogy visszavágjon a politikai bűnözőknek. Ugyanakkor szerte Németországban rendszeresen tartanak tüntetéseket.

 – Hittek-e a németek abban, hogy Merkel távozása után megváltozik a helyzet, talán jobb lesz, és hogyan vélekednek a jelenlegi kancellárról, Scholzról?

– Sok hazafi abban reménykedett, hogy Merkel távozása után a németországi helyzet javulni fog, ám ez a bűnöző [Merkel – szerk.] olyan helyrehozhatatlan és szándékos károkat okozott Németországnak és a német népnek, amely megágyazott egy olyan kormány létrejöttének, amely garanciát jelentett Merkel romboló munkájának folytatásához, aminek célja az ország minden áron való elpusztítása. Scholz annyi bűncselekményben és pénzügyi csalásban vett részt, amiért azonnal felelősségre kellene vonni. Merkelhez és az egész kormányhoz hasonlóan ő is egy áruló, aki tudatosan károsítja a német népet. Cinizmusára jellemző, hogy egy tv műsorban jót nevetett azon, amikor egy pék arról panaszkodott, hogy nem volt képes kifizetni a számláit a megemelkedett gázárak miatt és csődbe ment.

– Tartanak-e a németek emberek egy Oroszországgal történő háborútól, illetve vannak-e olyanok, akik inkább az oroszok mellett harcolnának?
– A németek többsége olyan indoktrinációnak [Magyarországon ezt a mindennapokban agymosásnak hívjuk – szerk.] volt kitéve, hogy szinte minden undorító hazugságot elhisz, amit a rezsim sajtója elé tálal. Jobban félnek a megfázástól, mint az Oroszországgal vívott 3. világháborútól. Ez olyan hihetetlen butaság, amit mentális tébolynak is nevezhetünk. Szavakat sem találok rá.
Engem már orosznak, sőt „orosz kurvának” neveznek, amiért nyilvánosan szót emeltem az oroszországi és a Németországban élő oroszokat ért gyomorforgató, undorító zaklatások ellen.
Az új külügyminiszter, például hülyeséget hülyeségre halmoz, egyetlen mondatot sem tud hibátlanul elmondani, egy háborús uszító, társadalomra veszélyes, zöld párti politikus, mint valamennyi magát ZÖLD-nek nevező egyén.
Van még más, nagyon veszélyes, szabad demokrata (FDP) Bundestag-képviselő is, aki a fegyverlobbit támogatja, fenyegeti Oroszországot, és minden áron bele akar bennünket rángatni a háborúba.
 – Nemrég letartóztattak egy herceget a Reuss-házból és több embert, akik állítólag meg akarták dönteni a kormányt Németországban. Lehet, hogy ez egyfajta nyílt fenyegetése a németek polgároknak, hogy fokozódni fog a másként gondolkodókkal szembeni elnyomás?
– A Német Szövetségi Köztársaság rezsimje napról napra egyre brutálisabban csap le a kormány ellenfeleire. Folyamatosan új törvényeket hoznak, amelyekkel mindannyiunkat igyekeznek elhallgattatni, vagy börtönbe juttatni.
Az egyes rendőrök által a békés tüntetők ellen elkövetett erőszak is egyre brutálisabbá vált, különösen Berlinben. Legalább 2 embert, köztük egy védtelen idős nőt is megöltek a rendőrök egy demonstráció során.

 

Ez is érdekelheti:  Ezért támogatják az arab államok Izraelt Iránnal szemben

– A Birodalom Polgárai [a német kormányzat ellen szerveződött csoport neve – szerk.] vissza akarják állítani Németország államiságát az 1871-es mintának megfelelően, az akkori értékekkel és korlátokkal. Sokan támogathatják őket a mai Németországban?

– Nagyon örülök, hogy Németországban sokan vannak, akik látják a bűnöző politikusokkal járó veszélyeket, ugyanakkor ismerik a valós történelmet és ennek az országnak az igazi értékeit is.

– Mennyire lehet kereszténynek nevezni a mai Németországot?

– Keresztény értékeink szinte teljesen kikoptak, eltűntek, az önfejű és korrupt püspökök és más egyházi vezetők, gátlástalan politikusok, valamint az uralkodó rendszer sajtójának erkölcsromboló tevékenysége miatt. A karácsonyi vásárokat már szinte meg sem tartják, ami véleményem szerint rendkívül szomorú.

 – Mi a helyzet a szomszéd nemzeteket érintő kapcsolatokkal? Hogyan viszonyulnak a németek a franciákhoz és a lengyelekhez?

– A franciákról nem tudok sokat mondani, de Lengyelország kirívó követelése, hogy fizessen Németország Lengyelországnak több mint 1300 milliárd euró értékű jóvátételt, ez bizony kiveri a biztosítékot nálunk. Mindazokban, akik ismerik a történelmet, ez a követelés mélységes felháborodást kelt. Ha ugyanis ezt az összeget a németek odaadnák a lengyeleknek, akkor Lengyelországnak azonnal vissza kellene adnia Németország részére az összes ellopott német területet. De akkor hol élnének a lengyelek?

Az interjút a Szent István Légiója Közösség tagja, Sergey Popov készítette. A fordítást az eredeti angol nyelvű anyagból, a Szent István Légiója Közösség felkérésére a Nemzeti InternetFigyelő készítette.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük