KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország egyértelmű üzenetet küldött Zelenszkijnek és Putyinnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán fővárosba, Kijevbe látogat kedden Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Janez Jansa szlovén kormányfő, valamint Jaroslaw Kaczynski lengyel miniszterelnök-helyettes, hogy találkozzon Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel és Denisz Smihal kormányfővel – közölte a varsói kormányfői hivatal – erről tájékoztat a Magyar Távirati Iroda.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök nem vesz részt ebben a küldöttségben, nem utazik Kijevbe, hiszen Orbán Viktor már a háború kezdete óta világosan kijelentette, hogy Magyarországnak ki kell maradnia ebből a háborúból, éppen ezért nem szállít hazánk fegyvereket Ukrajnának, katonákat sem küld és azt sem engedi, hogy Magyarország területén keresztül katonai szállítmányok, gyilkolásra alkalmas fegyverek jussanak be Ukrajna területére.

Azzal, hogy Magyarország ebben a Kijevbe kiutazó küldöttségben semmilyen szinten nem vesz részt, világos üzenetet küld mind Oroszországnak, mind Ukrajnának. Magyarország a magyar utat járja, mely egyértelműen a béke útja. Magyarország egyértelmű célja, hogy semmilyen körülmények között ne sodródjon bele a háborúba.

Kiemelt kép: Bumm.sk

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az EU nem lankad érveket gyártani nekünk a kilépésre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük