KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Varga-Damm Andrea szerint olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik nárcisztikus, személyiségzavaros ember agyába.

Nem csak fájdalmas volt végig nézni ezt, hanem szembe jött velem a hivatásomban a most másodfokú döntésre váró ügyem, amelyben az ottani bántalmazó, nárcisztikus apa szinte szó szerint ugyanezekkel bántalmazza a három gyermekét és azok édesanyját. Olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik nárcisztikus, személyiségzavaros ember agyába – írta Facebook bejegyzésében Varga Judit tegnapi interjújára reagálva Varga-Damm Andrea ügyvéd. Az egykori jobbikos, majd független országgyűlési képviselő úgy érzi, a mi társadalmunk egyszerűbb része pontosan ugyanilyen embert érdemel.

Ha MP (Magyar Péter – szerk.) azt állítja, ebből bármi nem igaz, perelje be a feleségét. Szerintem nem fogja beperelni, mert vélhetően mindent lehet bizonyítani

– zárta gondolatait az egykori képviselő, akinek bejegyzésére cikkünk keletkezéséig 181 reakció érkezett, ebből 124 felhasználó találta viccesnek a posztot. Hasonló arányt mutatnak egyébként Varga Judit párkapcsolati erőszakról szóló Facebook-bejegyzései is: 41 ezer reakcióból 25 ezer találta viccesnek az általa leírt, Magyar Péter agresszivitásáról szóló történeteket.

A volt politikus ezzel a jelenséggel kapcsolatban is megosztott egy érdekes történetet:

Egyik kedves barátom elmesélte, hogy őt is bevették olyan csoportokba, ahol kiadták a csoport tagjainak, hogy akik Magyar Péterrel szemben szólalnak meg, azokat röhögő fejekkel illessék tömegesen.

– Jelzem, csak ezeknek a csoportoknak fenntartása és finanszírozása is több millió Ft-ot jelent. Üzenem a röhögő fejeknek, hogy még nagyon fogják egyszer magukat szégyellni. De ez nem az én problémám, és nem a normális emberek problémája, hanem az ő problémájuk

– tette hozzá a jogász.

Varga-Damm Andrea bejegyzése kapcsán érdemes megjegyezni: míg Magyar Péter az elmúlt hetekben a róla szóló újságcikkek többségére szinte azonnal reagált, Varga Judit tegnapi interjúja óta teljesen eltűnt.

Ez is érdekelheti:  Hídpénzbotrány: Budai Gyula vesztegetés miatt tett feljelentést

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Kurucz Árpád – Magyar Nemzet

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük