KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Magyar Péter jelöltje évekig fúrta a rezsicsökkentést Brüsszelben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A most előkerült bejegyzés szerint Gerzsenyi Gabriella hasztalannak minősítette a magyar családok millióit segítő intézkedést.

Gerzsenyi Gabriella Magyar Péter embereként a Tisza Párt európai parlamenti listájának 6. helyezettje. Gerzsenyi egy 2023-as Facebook-posztjában arról írt, hogy brüsszeli tisztségviselőként számtalanszor a magyar rezsicsökkentés megszüntetése mellett érvelt – írja a Magyar Nemzet. Magyar bizalmi embere a következőt írta tavaly:

Számtalanszor leírtam jómagam is még brüsszeli tisztviselőként, hivatalos jelentésekben, hogy a rezsicsökkentéssel maga alatt vágja a fát az ország, véget kellene neki vetni. Hasztalan. Hát, most már nincs hivatalos mandátumom, hogy erre javaslatot tegyek”

– írta Gerzsenyi, aki 2005 és 2021 között tevékenykedett Brüsszelben, az Európai Bizottságnál. Nem mellékesen Magyar Péter olyannyira bízik a rezsicsökkentés ellenes Gerzsenyi Gabriellában, hogy a neve a Tisza Párt fővárosi listáján is szerepel.

Mandiner

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Facebook

Ez is érdekelheti:  Az amerikai külügyminisztérium levette Kubát a terrorellenes fellépésben nem eléggé együttműködők listájáról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük