KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Magyar Péter EP-jelöltje szerint agymosott nép a magyar

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kollár Kinga ugyanakkor nagyon hálás az ukránoknak, amiért védik Magyarországot az orosz hadsereggel szemben.

Kollár Kinga, a Tisza Párt EP-listájának 7. helyezettje egy kommentben agymosott népnek nevezte a magyarokat. Egy 2022-es Facebook-oldalán közzétett posztja alatt az egyik kommentelőjének a következőket írta:

„Sajnos amíg az oktatás nem változik, 

addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. 

Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemarsírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket.” 

Mandiner

Kiemelt kép: Facebook

Ez is érdekelheti:  Putyin: Oroszország egyelőre nem tervezi Harkov elfoglalását

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Magyar Péter EP-jelöltje szerint agymosott nép a magyar

  1. AZ AGYMOSÁS SZÓVAL EGYETÉRTEK,DE AZ OROSZOKNAK A NATOVAL SZEMBEN NINCS A HAGYOMÁNYOS FEGYVEREKRE VONATKOZTATVA MEGFELELŐ EREJUK,UGYHOGY NEM JONNÉNEK.BÁRCSAK NEKUNK LENNE ANNYI ERO HOGY A KISANTANT BUNEIT LERENDEZZUK,UGY MINT AZ OROSZOK MOST A ………………..VÉDŐ UKRÁNOKAT.DE ABBAN A HÁBORUBAN A LEGFOBB OK A NATO TERJESZKEDÉSE,ÉS AZ AMCSIK GAZDASÁGI ÉRDEKE.

  2. Hát, ha valahol van agymosás, az Nyugat-Európa. Velük (és ezzel a rossz arcú nővel is) elhitették, hogy az oroszok meg akarják támadni Európát, Ukrajna minket véd. Szó sincs róla: az orosz érdek – és az európai is – az lenne, hogy eladják nekünk az olajat, gázt és más nyersanyagot, amiből nekik sok van, cserébe a minőségi iparcikkekért, amiből meg nekünk van sok. (Egyelőre, amíg Kína ki nem szorít minket innen is.) Ukrajna pedig azoknak a multiknak az érdekeit védi, amelyek szeretnék „szabad piaccá” tenni, magyarul szétrabolni Oroszországot.

  3. Kollár Kinga a fényes bizonyíték az agymosás sikerességének!Sötét liba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük