KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma tart évértékelőt Orbán Viktor

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Huszonnegyedik alkalommal tart évértékelőt Orbán Viktor, amiben az elmúlt esztendő mellett a kormányfő várhatóan szót ejt arról, hogy a kormány a veszélyek korában miként tudja megvédeni a magyarokat.

Megjegyzendő, hogy a 2023-as az első miniszterelnöki évértékelő az ukrajnai háború kitörése, valamint a brüsszeli szankciós politika bevezetése óta, így minden bizonnyal ezek a témák is fontos szerepet kapnak a beszédben.

Ma délután három órától a Várkert Bazárban tartja hagyományos évértékelő beszédét Orbán Viktor. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke nemrégiben úgy fogalmazott, hogy a miniszterelnök vélhetően arról beszél majd, hogy a kormány a veszélyek korában miként tudja megvédeni Magyarországot. Az idei beszéd azért is különleges, mert az orosz–ukrán háború kitörése, valamint a brüsszeli szankciók bevezetése óta ez lesz az első alkalom, hogy a miniszterelnök évértékelőt tart.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Budapest, 2022. február 12.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök évértékelõ beszédet tart a Várkert Bazárban 2022. február 12-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: