KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: Miként érhetne véget mégis a háború (1.)?

A minap azt találtam írni, hogy a háború akkor fog véget érni, ha Amerika visszatakarodik a Szovjetunió/Oroszország 1991-es határai mögé.

Magyarán: helyreáll a Szovjetunió felbomlása nyomán a Nyugat által felrúgott status quo. Csak erről, és nem kevesebbről szólhat a háborút lezáró békemegállapodás. Már ha azt akarjuk, hogy az valamennyire is időtálló legyen.

Vitapartneremtől erre megkaptam, hogy akkor talán mi is takarodjunk vissza az ezer évvel ezelőtti sztyeppékre?

A VÁLASZOM:

Egy dolog, hogy mi volt ezer éve. AKKOR MI NEM RUGTUNK FÖL SEMMILYEN ÍGÉRETET (még szóbelit sem).

Cserében azért, hogy (az akkor még Szovjetunió) beleegyezett a német újraegyesítésbe, A NYUGAT MEGÍGÉRTE (igaz, csak szóban), HOGY A NATO NEM TERJESZKEDIK TOVÁBB A MEGSZŰNŐ NDK KELETI HATÁRAINÁL.

Azelőtt az ilyesfajta szóbeli megállapodásokra volt egy fogalom. Úgy hívták: GENTLEMENS’ AGREEMENT (úriemberek megállapodása).

De, hol vannak ma már úriemberek? Úgy értem, egymással szemben lojális, SZAVUKAT TARTÓ, KORREKT úriemberek. Fél kezemen meg tudnám számolni őket. Az első helyen Vlagyimir Putyin orosz államfővel. Akivel inkább az ellenkező a baj: túlságosan korrekt, jóindulatú, nemes lelkű politikus; aki szigorúan ragaszkodik a jogrendhez, az írott és íratlan szabályokhoz, megállapodásokhoz. Aki a jelek szerint csak mostanra jött rá, hogy valójában kikkel is áll szemben.

A liberálfasiszta Nyugat vezetőiben én magam csupán utolsó bitang gazembereket, gengsztereket – olyanokat látok, akik AZ ÁLLAMI POLITIKA SZINTJÉRE EMELTÉK A BANDITIZMUST, A TERRORIZMUST. Akik FELRÚGTÁK A NEMZETKÖZI JOGRENDET, és azt a vadnyugati kocsmák ököljogával, az erősebb kutya törvényével váltották fel. Akik A SAJÁT MAGUK ÁLTAL MEGÁLLAPÍTOTT SZABÁLYOK KÖTELEZŐVÉ TÉTELÉNEK ALAPJÁN ELLENŐRIZNEK, SZÁMOLTATNAK EL MINDENKIT, ÍTÉLKEZNEK MINDEN ÉS MINDENKI FELETT.

Akik a nemzetközi politika alapjává tették A RASSZIZMUS (fajüldözés) JELENKORI VÁLTOZATÁT: A RUSZOFÓBIÁT. Eszerint az orosz alacsonyabb rendű FAJ, aki eleve bűnöző – AKINEK SOHA, SEMMIBEN NEM LEHET IGAZA.

Ez is érdekelheti:  Zelenszkij szinte mindig külföldön, az ország közben a katasztrófába sodródik

(Ahogy ilyeneknek számítottak azelőtt a színesbőrű népek. A feketék/afroamerikaiak is. Akik soraiból származott az az elvetemült bűnöző is, akinek ürügyén mostanra meghonosították a térdeltetés éppen úgy hazug, képmutató, mint amennyire megalázó, gyűlöletes LIBERÁLFASISZTA SZERTARTÁSÁT. Életre hívva az európai civilizációt megteremtő fehér emberrel szembeni rasszizmust (mely civilizációhoz valaha ők maguk is tartoztak, de amiből mostanra teljességgel kiírták önmagukat).

NOS, HÁT, INNEN, EBBŐL ERED A KETTŐS MÉRCE.

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Levédia krónikása: Miként érhetne véget mégis a háború (1.)?

  1. Igen, a kettős mérce, a mindennemű raszista diszkrimináció, a mindennemű beteges hajlamúnáci fajelmélet, mindennemű háború, és egyéb öldöklés nélkülözhetetlen alapja, kiindulópontja. Az emberiség minden, saját magának mesterségesen hergelt, értelmetlen, ostoba tragédiáinak első számú okozója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük