KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: Dmitrij Medvegyev az Ukrajnába ölt dollár tízmilliárdokról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Medvegyev augusztus 11-i kommentárja a Telegram csatornán arról, hogy az amerikai Kongresszus újabb, Ukrajnának szánt katonai segélycsomagot szavazott meg.

A világ felvilágosultabb fele újfent beleremegett, amikor megtudta: dollármilliárdokat utalnak ki a nem létező államban országló zombiknak

Az égő tankokban ülő kamikazék ezekből a pénzekből már mit sem látnak majd. A halálon kívül ők már semmit sem fognak látni. Ezek a pénzek azonban nagyon kellenek az amerikai Demokrata Párt kivénhedt elitjének és szolganépüknek az Európai Unióból. Hiszen a „nagy ellentámadásról” szóló mítoszt „a nagyságos dollárra épülő gazdaság” mítosza táplálja.

A megosztott ország lövészárkaiban szenvedő embereknek igazából már csak a kapitulációra lenne szükségük, ami netalán utat nyitna a békéhez (kiemelés a fordítótól). Békét azonban sem Washingtonban, sem Kijevben nem akarnak. Amerika korlátlan hatalomra áhítozik, és ennek érdekében nem fukarkodik a véres darált hússal.

Ezért az ellentámadás húskombinátja megállás nélkül üzemel, szerencsétlen emberek ezreit küldve a vágóhídra. Működése azonban már mit sem segít a kijevi rezsimen, amelyik eljutott immár a lebomlás rothadó szakaszába. Hulláját már lehetetlen bebalzsamozni.

 

Fordította: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt képen Dmitrij Medvegyev / Forrás: Twitter

Ez is érdekelheti:  Oroszország és Észak-Korea kölcsönös segítségnyújtási megállapodást kötött

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük