KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lassan a testtel! – orosz figyelmeztetés Amerikának

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Oroszország hétfőn figyelmeztette az Egyesült Államokat a nyugati fegyverek Oroszország elleni bevetésének várható következményeire. Az ügyben két kormánytisztviselő is megszólalt – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

„Csak lassan a testtel!” – intézte szavait a washingtoni kormányhoz Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes.

“Szeretném óva inteni az amerikai tisztviselőket a téves számítástól, mert végzetes következményekkel járhat. Valamilyen ismeretlen okból alábecsülik az esetleges visszavágás súlyosságát”

– mondta.

„Bianco csekket adtak Kijevnek, eltűrik minden bűntettét, semmit sem tesznek, hogy féken tartsák csatlósukat, és megálljt parancsoljanak provokatív lépéseinek. Az Egyesült Államoknak minden bizonnyal meg kell majd fizetnie mindezért. Érezni fogja a következményeit”

– tudatta Rjabkov azzal kapcsolatban, hogy Ukrajnából orosz területen lévő katonai objektumokra, köztük hadászati berendezésekre mértek csapást.

A NATO Oroszország ellen tervezett támadásával kapcsolatban megszólalt Alekszander Grusko külügyminiszter-helyettes is. Arra kérték, mondjon véleményt Christian Freuding tábornoknak, a német védelmi minisztérium Ukrajna Helyzetközpontja vezetőjének kijelentéséről, miszerint Patriot rendszereket vethetnek be orosz légi célpontok ellen. Grusko kijelentette:

„Nem számít, mit küldenek a csatatérre. Harcosaink eddig is ledarálták őket, és a jövőben is meg fogják semmisíteni őket”.

Grusko reagált Stoltenberg NATO-főtitkárnak arra a kijelentésére is, hogy számos NATO állam eddig sem korlátozta fegyvereinek felhasználását Oroszország ellen. „Fokozták a feszültséget. Van stratégiájuk. Ezen az úton haladnak” – adott hangot véleményének.

Kiadta: Magyar Békekör

Kiemelt képen: ukrán pszh, horogkereszttel

Ez is érdekelheti:  Kilép a KDNP az Európai Néppártból

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Lassan a testtel! – orosz figyelmeztetés Amerikának

  1. NOS ZSIDO TESTVÉREK ,AZ ILYEN KÉPEK LÁTTÁN MIÉRT NEM TILTAKOZTOK? MERT ÉN AZ IRÁNI ELŐADÓNÁL EGGYETÉRTEK VELETEK.OTT MEGTETTÉTEK HELYESEN..EZ SZÁMOTOKRA NEM OKÉ.A KETTOS MÉRCE.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük