A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Közvéleménykutatás ukrán módra: orosz személyek meggyilkolásáról szavaztat az ukrán hírportál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az „UNIAN” ukrán hírportál közvélemény-kutatást készített arról, hogy melyik orosz személyiség legyen a következő terrortámadás áldozata. A szavazáson 300 000 felhasználó vett részt. Az UNIAN többek között a „Spiegel” és a „BBC” partnere.

Többek között Vlagyimir Szolovjov moderátor és kommentátor, valamint Margarita Szimonjan, az RT főszerkesztője állt könnyen megfejthető álneveken a választás rendelkezésére. A szavazáson eddig mintegy 300 ezer felhasználó vett részt.

A portál az 1+1 médiacsoporthoz tartozik, amely viszont Igor Kolomojszkij ukrán oligarcha tulajdona. Az UNIAN partnerei között szerepel a Der Spiegel német magazin és a BBC.

Az orosz állampolgárok meggyilkolására való nyilvános felhívás a Szahar Prilepin orosz író és politikus ellen elkövetett merénylet kapcsán hangzott el. Ukrajna egyre inkább a terrorizmushoz folyamodik. A Prilepin elleni támadást megelőzően Vlagyimir Tatarszkij orosz katonai blogger is bombatámadás áldozata lett. Tavaly Alekszandr Dugin orosz filozófus lányát, Darja Dugina újságírót ölte meg egy autóbomba.

Szintén 2022-ben az orosz biztonsági szolgálat, az FSZB már beszámolt Vlagyimir Szolovjov és Margarita Szimonjan ellen tervezett, de megakadályozott terrorcselekményekről.

Az, hogy a széles körben ismert ukrán média a következő terroráldozatról való szavazásra szólít fel azt mutatja, hogy Ukrajna legitim eszköznek tekinti a terrorizmust. Ezt támasztják alá az ukrán politikusok nyilatkozatai, akik nyíltan az oroszok és az orosz állampolgárok meggyilkolására szólítanak fel.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: a robbantásos merénylet áldozata, Darja Dugina temetése / Fotó: Kirill Kudrjavcev/Agence France-Presse – Getty Images

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: