Kövérék meg akarják akadályozni a mai földvédő tüntetést – Gaudi-Nagy Tamás felhívása a magyar föld védelmében 2014. május 6-ra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Május 6-án 9 óra 20 perces kezdettel nyomásgyakorló tüntetést tartunk a Kossuth téren a termőföld külföldi kézbe kerülésének megakadályozása érdekében.

Az Országház vezetése ma este megtagadta a tüntetés színpadának elhelyezését annak ellenére, hogy a tüntetést szabályszerűen bejelentettem a rendőrségen és nem tiltották meg.

Miután az elmúlt 4 év egyik „vívmányaként” a Kossuth tér az Országház vezetése, közelebbről Kövér László házelnök kezelésébe került, ezért aki tüntetni akar a 15 milliárdért felújított Kossuth téren, annak Kövér Lászlóékkal kell szerződést kell kötni a tüntetéshez szükséges terület színpad felállítása célú felhasználásáról. Ők ezt most a képviselők akadálymentes ülésre való bejutására hivatkozva megtagadták. Az ügyintéző Bakos Emil főigazgató-helyettes volt, drótpostán itt lehet üzenni neki: emil.bakos@parlament.hu

[youtube=http://youtu.be/k7gonrFe38Q]

NIF

0 thoughts on “Kövérék meg akarják akadályozni a mai földvédő tüntetést – Gaudi-Nagy Tamás felhívása a magyar föld védelmében 2014. május 6-ra

 1. Kövér, Such Györgyöt, miután tönkretette a Magyar Rádió Bródy Sándor utcai székházát, jutalmul kitüntette azzal, hogy kreált neki egy igazgatói állást az Országházban.
  Ezek után mit várhatunk el tőlük?
  Baumag

 2. Talán jobb lett volna, ha megakadályozza…ahogy elnézem a képeket, a köpdösést, és az ott megjelent embereket..
  Most, hogy a Jobbik kiadott egy közleményt ezzel kapcsolatban,tiszta lett sok minden.
  Reméljük, hogy a Jobbik eu-s helyét nem veszélyeztette semmi, mert félő, hogy erre megy ki a dolog. Azt gondolom Morvai Krisztina is jobban tette volna, hogy a nyakatekert tiltakozó felolvasás helyett otthon marad.
  Sajnálom, hogy az eddig általam tisztelt és megbecsült emberek valami mást csinálnak, valahogy másként, mint eddig. Biztosan lehet mindig 50 embert felvonultatni, akár nemes dolgok érdekében is.
  Mondja meg valaki a köpdöső hölgynek, hogy árpádsávos fejkendővel a fején igyekezzen tartást sugározni!
  Egy árnyék Jobbikos megoldás nem vezet sehova. Ezeket az észrevételeket /magyar föld/ kiáltvány formájában, sajtóhoz eljuttatva mintegy tiltakozásként nagyobb hatásfokú lehetne, jobban elérné a célját, mint ami a mai napon történt.
  Sajnálom.

 3. Az a legnagyobb problémám, amikor hozzászólásokat olvasok és a médiát hallgatom és stb……az abszolut „rossz” kérdésfeltevés!!!
  A fenti bejegyzés, hozzászólás zárósora is rejtve ugyan és talán nem is tudatosan, de a bűnözők szekerét tolja…..ugyanis aki bűncselekményt követ el akár alattomosan akár teljesen nyíltan, attól nem várhatunk és nem szabad elvárnunk semmit, hanem azért van a rendőrség, hogy a társadalom kártékony, deviáns szereplőit kiiktassa!!
  Sz Kata

 4. „Szégyenletesnek, magyar hazafihoz méltatlannak tartja a Jobbik a Pásztor Istvánt ért támadást – mondta Szávay István, a párt képviselője. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az inzultust okozó Gaudi-Nagy Tamás nem tagja és már nem is képviselője a pártnak, és a Jobbik az általa szervezett rendezvényen történtekkel semmilyen közösséget nem vállal.”
  Igénytelen dolog a köpködés, de ez az elhatárolódás Gauditól… A bajtársiasság nyoma sincs ezekben az emberekben. Talpalt azért Gaudi annyit a Jobbiknak, hogy ennél többet érdemelne. Az egyetlen ember volt, akin az elmúlt négy évben látszott, hogy csinál valamit a jobbikosok közül. Erre az első adandó alkalommal lerázzák magukról, mint kutya a vizet.
  Lószar ez, nem nemzeti radikalizmus.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük