A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőn

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen – adta tudtul a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatását annak az albán férfinak, aki 17 gépkarabélyt, 2 géppisztolyt, 2 pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket próbált meg az országba becsempészni.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. május 18. napján reggel 8 óra előtt jelentkezett belépésre Magyarország területére Szerbia irányából a röszkei határátkelőhelyen, az általa vezetett személygépkocsival.

A férfi a bejelentendő vámárura vonatkozóan nemleges nyilatkozatot tett, azonban az eljáró pénzügyőröknek gyanús lett az autó elhúzható ajtaja. A tételes átvizsgálás során az ajtó műanyag borítása mögül a pénzügyőrök lefoglalták az oda a gyanúsított által elrejtett 17 gépkarabélyt, 2 géppisztolyt, 2 pisztolyt, valamint 15 tölténytárat és 10 lőszert.

A lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárásban a Szegedi Járási Ügyészség a gyanúsított letartóztatását a szökés-elrejtőzés és a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónapra elrendelte.

Kiemelt kép: illusztráció

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: