KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Szijjártó Péter: nagy nyomásgyakorlás várható ma Brüsszelben a Külügyek Tanácsának ülésén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Komoly csörte várható a Külügyek Tanácsának mai ülésén Brüsszelben, írta ma reggeli közösségi oldalán megjelent bejegyzésében Szijjártó Péter külügyminiszter, aki arról tájékoztatott, hogy a Külügyek Tanácsának napirendjén szerepel a szankciók és az Ukrajnának szállított fegyverek költségeinek megtérítéséről szóló javaslat is.

A miniszter arra is kíváncsi, hogy vajon kapnak-e egyértelmű, egyenes választ arra a kérdésre, hogy mit mondott az Európai Bizottság elnöke az ukrán elnöknek a Barátság kőolajvezetéken történő szállításokról.

Mint ismert Ursula von der Leyen bizottsági elnök arra biztatta az ukránokat, hogy korlátozzák a Magyarországra szállított kőolajat, de az is kiszivárgott, hogy az ukrán elnök fel akarta robbantani a magyar ipar számára kritikus fontosságú vezetéket, hogy nyomást gyakoroljon a kormányra.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kiemelt kép forrása: Szijjártó Péter (fb)

Ez is érdekelheti:  Putyin: Oroszország egyelőre nem tervezi Harkov elfoglalását

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük