KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Örményország kész elismerni Hegyi-Karabahot Azerbajdzsán részeként

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Örményország kész elismerni Hegyi-Karabahot a szomszédos Azerbajdzsán részeként, ha a bakui hatóságok garantálják a túlnyomórészt örményekből álló helyi lakosság önrendelkezési jogait – jelentette ki egy sajtótájékoztatón hétfőn Nikol Pashinyan miniszterelnök.

Pashinyan megjegyezte, hogy Azerbajdzsán teljes területe 86 600 négyzetkilométer, beleértve a szóban forgó területet is – „ugyanakkor azt mondjuk, hogy a jövőbeni tárgyalásokon meg kell vitatni” a Hegyi-Karabahban élők jogainak és biztonságának kérdését.

„Ha mi és Azerbajdzsán meg tudunk egyezni, akkor Örményország elismeri Azerbajdzsán területi integritását a megnevezett határokon belül, míg Baku elismeri Örményország területi integritását a 29 800 négyzetkilométeres területen belül”

– tette hozzá.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Nikol Pašinjan örmény miniszterelnök / ©  Szputnyik / Szergej Guneev

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kiszélesítették a frontvonalat az oroszok, a legádázabb harcok Északkelet-Ukrajnában dúlnak

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük