KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kocsis Máté: Dobrev Klára eljutott a gödör aljára

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése – írta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebookon arra reagálva, hogy „Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek”.

Már megint a jó öreg aknamunka! – fogalmazott bejegyzésében Kocsis Máté. „Büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot. Gratulálunk, miniszterelnök-jelölt asszony, lenyűgöző arcátlanság!” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté szerint annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra, vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése.

„A kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk. A nemzetközi programjuk. Ez a kínos, kedves Klára!” – olvasható a bejegyzésben. „Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!” – zárta posztját Kocsis Máté.

MTI, hirado.hu

Kiemelt kép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője, a DK-MSZP-Párbeszéd európai parlamenti listavezetője (Fotó: MTI/Soós Lajos)

 

Ez is érdekelheti:  Levelet kaptunk: Végveszélyben Kárpátalja - drámai helyzetjelentés a valóságról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük