KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Menczer Tamás: Ki akar elmenni Ukrajnába meghalni?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ha föltennénk az európai embereknek a kérdést, hogy el kívánnak-e menni Ukrajnába harcolni és meghalni, akkor azt mondanák, hogy nem – közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban pénteken.

Menczer Tamás szerint egyre több országban látják azt jól és pontosan az emberek, hogy mi történik. Hozzátette: ha föltennénk azt a kérdést, hogy el akar-e menni Ukrajnába meghalni ebben a háborúban és ez az ő háborúja-e, mint ahogyan a háborúpárti politikusok mondják, ez a mi háborúnk, „akkor szerintem azt mondanák, hogy nem. És ez nem a mi háborúnk”.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a bevándorlással kapcsolatban arról beszélt: Afrika lakossága az óvatos becslések szerint a következő 20 évben – nem 200 vagy 500 évben –, 750 millió fővel fog nőni, és eléri a 2 milliárd 200 millió körüli számot. „Tehát ha ennek a tömegnek csak egy része elindul, akkor nekünk harangoztak Európában” – fogalmazott a videóban Menczer Tamás.

Kiemelt képen: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

Ez is érdekelheti:  Halálra vertek egy 17 éves fiút Rétközberencsen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük