KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

KIVÁNDORLÓK – III. rész – DIÓ, a magyar iskola és óvoda (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Becslések alapján mintegy 25.000 magyar él Írországban. 2000 óta 35.000 ír személyi azonosítót adtak ki magyar állampolgárok részére, így csak megbecsülni lehet a kint élő magyar munkavállalók számát. Sorozatunkban olyan honfitársainkat ismerhetnek meg, akik szívükben itthon élnek, de a szükség idegenbe kényszerítette őket, és mindennél jobban szeretnének egyszer hazatérni szülőföldjükre.

Előző adásunkban megismerhették Tamást Londonból, Györgyöt és feleségét Dublinból. Most a dublini magyar iskolába látogattunk.

N1Tv

Kapcsolódó:

Kivándorlók 1-2. rész (videó)

Ez is érdekelheti:  „A kígyók nem csak kígyózni, vedleni is tudnak”

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “KIVÁNDORLÓK – III. rész – DIÓ, a magyar iskola és óvoda (videó)

  1. mit tett/tesz/tenni akar(képes) bár melyik párt az Országunk elmagyartalanítás ellen? Az Orbán meg azért rimánkodik az EU országainak, nehogy valami hátrány érje a magyar kivándorlókat, mert hát azok ez esetben haza térnek, energiájukat, eszüket, tehetségüket Hazánk javára fordítják. Esetleg akad ezek közt több konkurens a regnáló kormánynak, szófogadó pártkatonáknak, a fidesznek..
    A hazánk elmagyartalanodása nem kevésbé ijesztő, rémisztő sőt talán még fontosabb probléma mint a bevándorlási hisztéria…A kivándorló helyük nem marad üresen. Betöltik ha nem is Afrikai és arab muszlimok, de ukránok. izraeliak(menekülők EU-ból, és a németek dánok, svédek – azaz NEM MAGYAROK. „egyik kutya, másik eb” .Az a vigasz, hogy egy ideig a országunk még Magyarország név alatt szerepel, de nem a MAGYAROK ORSZÁGA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük