KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Behívták a „köztévébe” a jobbik szóvivőjét, nem is tették zsebre, amit kaptak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mirkóczki Ádám tükröt tartott az úgynevezett közmédia elé. Csodálatos öt perc. Videó!

A köztelevízióban hosszú évek óta először szerepelhetett élő műsorban jobbikos politikus. Az ellenzéki párt politikusait rendszeresen közpénzből gyalázó párttévé a kampány miatt volt kénytelen öt kemény percet biztosítani a Jobbiknak is, Mirkóczki Ádám pedig kapott az alkalmon, és a tévé nézőit (már, aki nincs tisztában ezzel) is tájékoztatta arról, hogy pontosan mi zajlik abban a tévében közzolgáltatás címén. Közpénzből.

„Példátlan, felháborító és elfogadhatatlan az, ami közszolgáltatás címén a magyar médiában folyik a Fidesz-KDNP nyomására, hatására és eszközeként”

– mondta a Jobbik szóvivője. Az ötperces műsort érdemes végignézni, csodálatos élmény, szinte érezni a kényelmetlenül feszengő szerkesztőket.

Alfahír

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Utoljára '88-ban a kommunisták akartak így elhallgattatni!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

10 thoughts on “Behívták a „köztévébe” a jobbik szóvivőjét, nem is tették zsebre, amit kaptak

 1. Kétség kívül jogos volt, amit a szóvivő úr mondott. A köztelevízió és rádió nem teheti meg, hogy ennyire egyoldalúan informálja az ország lakosságát. Mivel közpénzen fenntartott médiumról van szó, abban benne van az ellenzéki szavazók pénze is!

  Ha nem találnak olyan munkatársakat, akik nem tudnak elfogulatlan munkát végezni, akkor szüntessék be az adást. De az, ami ma a köztévében és közmédiumokban zajlik, megengedhetetlen!

  Mellesleg ez érvényes a NIF-re is, hiszen nem pártlapként indult, s Rólunk című információs írásukban többek között az alábbiak találhatók:

  „Célunk, hogy olyan információkat, összefüggéseket, elemzéseket és más egyéb tartalmakat juttassunk el olvasóinkhoz, melyeket a magyarországi parlamenti pártok által felügyelt és cenzúrázott médiumokban nehezen vagy egyáltalán nem találhatnak meg.

  Mi, az oldal szerkesztői függetlenek vagyunk valamennyi jelenlegi parlamenti párttól, de erősen kötődünk Nemzetünkhöz, a magyarsághoz, és Neki, egyedül csak Neki tartozunk számadással. Támogatjuk azokat a politikai erőket, pártokat, szellemi és civil közösségeket, akik kizárólag Nemzetünk megmaradását, boldogulását, fejlődését tartják elsődlegesnek, és nem saját vezetőik zsebeinek megtömését, a nemzeti vagyon kiárusítását, a többségi magyar nemzet megkárosítását.

  Közösségünk tagjai nem feltétlenül értenek egyet és azonosulnak mindenben egymással vagy a honlapunkon megjelenő írásokkal, ugyanakkor a vélemény-nyilvánítás szabadságát magukénak vallják csakúgy, mint a szerkesztők.

  A NIF pontos és hiteles tájékoztatásra törekszik, azonban az írások tartalmáért, esetleg az azokból eredő károkért felelősséget nem vállal.”

  Nos, éppen ezért tartom jogosnak Mirkóczki úr nyilatkozatát.

  Czakó István

 2. Mirkóczki Úr mindent elmondott,ami fideSS undorító és gyalázatos ténykedését illeti!
  Amit orbán és sleppje művelt és nem csak az utóbbi 4 évet figyelembe véve,az kimeríti btk valamennyi paragrafusát. A biztató talán csak az lehet,hogy rövidesen eltűnnek az idő szemetesládájában. Ugyan úgy a történelem könyveknek legfeljebb csak a lábjegyzetében szerepelnek majd, mint a „19-es őszirózsás hit,eszme,elv, és fajtársaik.

  1. Ezzel a FideSSezéssel Ön sem különb, mint a gyűlölködő liberálfasiszta álbaloldal. Nem zavarja, hogy honfitársainak százezreit minősíti nácinak?

   Nem tudom, hogy Ön hány éves, de véleményem szerint még a Rákosi érában sem élt (vagy nagyon kicsi gyermek volt), nemhogy a fasiszta SS idejében. Olyannal jópofáskodik (mert azt hogy hiszi, hogy ez a FideSS egy telitalálat), amivel sok ezer lelkébe gázol, szörnyű emlékek felidézésével.

   Nem érdemli meg, hogy az ember végig olvassa böfögését. Minden esetre, hogy Ön nem magyar ember, az biztos! Mert akkor nem sértegetné honfitársait.

 3. A fideSS kleptomániás,arrogáns,pökhendi,hazudozó stílusa(?) mögött, egy leplezett biztonságérzet vélelmezhető,melyet „kebelbarátja garantálhat. Semmit sem adnak még a látszatra sem,mert szerintük bármit megtehetnek, „úgysem tudtok ellene tenni”. Megvédik őket, vagy rosszabb esetben anarchiába taszítják az országot. Az még jobban kedvezne nekik. Számukra minden mindegy. A lényeg,hogy kitudják fosztani,lezülleszteni ezt az Országot,Népet, hogy aztán olcsón kiárulhassák a maradék országot, devizás(?) ingatlanokat israeli „testvéreiknek.

  1. Mit zagyvál itt össze?

   Lezülleszteni? Látom, magát a tények csöppet sem zavarják!

   Kik is züllesztették le az országot? Azok, akikkel Vona Gábor most összefog! Ő egy igazi kriptokommunista, mint mára kiderült!

   „A kriptokommunista olyan titkos kommunista, aki a Magyar Kommunista Párt (később MDP) megbízásából a második világháború után beépült egy-egy másik pártba, önmaga kommunista nézeteit elrejtve, és belülről segített szétverni a pártot, hogy a kommunista hatalomátvételt ezzel is előmozdítsa.”

   Pontosan ez volt a feladata a JOBBIKban is. Emlékezzünk csak rá, mikor lett Ő a párt elnöke? 2006 novemberétől. A hírhedt őszödi Gyurcsány-beszéd miatt kirobbant felháborodás és tüntetések idején. A párt részt vett a 2006 őszi Kossuth téri tüntetésekben, amelyeknek egyik vezéralakja, Molnár Tamás korábban a Jobbik alelnöke is volt. (Mára Molnár Tamás már sehol nincs! 2006 után értelmiségi barátaival közösen megszervezte a Magyar Október Mozgalmat, majd 2007-ben Gorka Sebestyénnel és Bégány Attilával együtt alapító tagja és ügyvivője lett az ÚDK (Új Demokratikus Koalíció) elnevezésű, parlamenten kívüli politikai pártnak. A sorozatos kudarcok és csalódások miatt végleg felhagyott a közéleti szerepléssel.)

   Vona szépen leépítette maga mellől az igazán elkötelezetten kommunista ellenes embereket, megszabadult tőlük, majd fokozatosan megszabadult a Magyar Gárdától is, és a radikális szemlélettől, törleszkedni kezdett az addig szidott, bűnbakként emlegetett zsidósághoz, és egyszer csak megszületett a „néppártosodás” ötlete! Micsoda ív! Mostanra a harcos „szélsőjobbosból” igazi harcos neoliberális baloldali lett, aki összeállt azokkal, akik valóban a szakadék szélére taszították az országot, és most a legkisebb királyfinak képzeli magát, mint a mesében, és majd Ő győzi le a hétfejű sárkányt.

   Nos efféle talpnyaló királyfira nincs szüksége Magyarországnak.

   Vona Gábor soha nem lesz miniszterelnök, az biztos! De remélem, hogy az egész ellenzéki tákolmány összedől, mert futóbolond homokra (Gyurcsányra) építették.

 4. Függetlenül a végzettségétől, „titulusától, Önnek még nagyon sokat kell tanulnia,tapasztalnia,hogy kialakulhasson Önben a megkülönböztető képesség. Hogy mi a helyes és mi a helytelen. Tudja az előbbi összhangban van a létezéssel. Nagyon sok honfitársam dobta el az Életét, mert nem tudta elviselni azt az aljasságot,hogy egy Élet munkáját kihúzták a talpa alól. Ehhez a devizahiteles(?) csaláshoz a fideSS is bőszen asszisztált,a mai napig is. Elkerülhette a figyelmét az is,hogy közel egymillió honfitársam hagyta el a Hazáját,szintén ebből kifolyólag, és a jelenlegi politikai helyzet miatt. Hogy mostanság csak a gumigerincű,jellem nélküli fideSS rajongók fedik le az élet minden területét.
  Tudja „az a vélemény,mely nélkülözi a tudást,fabatkát sem ér”. De ne adja fel,”aki keres,talál.
  Ennek ellenére „tisztelek minden véleményt,kivéve a megvásároltakat,ezeket megvetem.

 5. Ami a másfél millió fideSS szimpatizánst illeti,ha eljön az ideje nem mondhatják majd,hogy „bocsáss meg Uram ,nem tudtam mit cselekszem”. Leszámítva az ostoba keveseket,a többség nagyon is jól tudta,hogy mihez adja a voksát,de önös érdekei vezérelve, üzletet kötöttek az ördöggel. Aki lát,és nem csak néz, érzékeli,hogy hol ,és merre tartunk és mindez hová vezet. Aki ehhez adja a nevét,vállalja is.
  „de az a hatalom,melyet többek kárára gyakorolnak,nem tartható fenn sokáig.”

 6. T. Czakó Úr!
  Tudja,ha az Ember találkozik egy sántával,bénával,vagy nyomorékkal,nem veti meg,mert többnyire nem tehet róla. De ha egy ostoba emberrel találkozik,arra igenis szánalommal tekinthet,mert az ostobaság ellen lehet tenni. Pusztán időt,energiát kell fektetni belé. Tanulás, Tapasztalás segít a Bölcsesség felé vezető úton.
  „a tízezer mérföldes út is egy lépéssel kezdődik.”
  „De ne szavakkal,saját példával nevelj!

  1. Kedves Tóth úr!

   Akkor nem kell mást tennie, csak saját tanácsát kell megfogadnia!

 7. T.Czakó Úr!
  Annak ellenére amit Ön velem kapcsolatban megfogalmaz, nem szégyenlem,hogy Anno BÖLCSEK-hez szegődtem,de nem azért,hogy a szegénységemet palástoljam,hanem ,mert felnézek rájuk,és tanulni AKAROK Tőlük. Ma már ez minden téren lehetetlen!
  Ha azok,akik ma a politika közelébe merészkednek előtte hasonlóképen cselekedtek volna, akkor ma az ,életnek Értelme lenne . De vannak és mindig voltak olyanok akik önös érdekeik,vagy ostobaságuk miatt késleltetni próbálták,ha megakadályozni nem is tudják az Apokalipszis bekövetkeztét. Ami elhozza az összes hazugság,ármány,politikai cselszövés,vallások félremagyarázásnak lelepleződését. Ideértve azt is,hogy idáig „minden haladó gondolkodónak ezer középszerű elme állta az útját,hogy a múltat védelmezze. Pusztán azért,hogy dologtalan ,semmit érő, emberszerű lárvák a másikon élősködhessenek. A könnyű élet(?) reményében ehhez próbálnak egyre többen csatlakozni kis Hazánkban is,hogy valami nekik is jusson a „kiválasztottak(?) privilégiumából. De „itt már a politikai pockok mindent kiloptak a Nép zsebéből,lelkéből, konc híján egymás torkának esnek. Pártolóik között bőven akadnak,akik némi apró(?) fejében,bármire képesek.
  Hiába volt az intelem,hogy „úgynevezett népi vándordiákokat,akiknek a pozitív munkáról fogalma sincs,ne engedjétek a politika közelébe.” Az eredmény(?) fogható.? A kitűnő bizonyítványokat lobogtatva az uralkodó elittől(?) ennyi tellett. Ideje elővenni a jól bevált Józan Paraszti Észt, és EMBERT!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük