Szárba szökken Orbán gyűlöletvetése: a kanadai magyar rádióban a jobbikosok elűzésére buzdítottak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Csak két nap kellett, hogy az Orbán Viktor által március 15-én megfogalmazott „elégtételt” ígérő fenyegetőzése eljusson kanadai híveihez – akik már egyenesen lecsuknák és elüldöznék az ellenzékieket.

A Torontóban működő,  vicces nevű „Független(!) Magyar Rádióban” Bede Fazekas Zsoltműsorvezető a bevallottan fideszes elkötelezettségű Kanadai Magyarok Országos Szövetségének elnökével, Vaski Gáborral beszélgetett. Mindketten lelkesen üdvözölték a miniszterelnök nemzeti ünnepen elhangzott beszédét, csupán annyi kritikát fogalmazta meg, hogy

 

„Ha ma én lennék Orbán, már rég lecsuktam volna egy-két embert.”

 A műsor folyamán szóba kerültek a különböző ellenzéki vezetők is, akik közül természetesen nem maradhatott ki a „muszlim-gyanús” Vona Gábor sem. Mindketten egyetértettek abban, hogy a Jobbik vezetőit és szavazóit meg sem szabadna tűrni Magyarországon. A beszélgetés csúcspontján Vaski felcsattant:

„Nem zavarják ki őket az országból?”

 

Igen, jól érti! Magyarországtól 7000 kilométerre Orbán odaadó híveiben a kormányfő beszéde után úgy felizzott a hazaszeretet, hogy

egy-másfél millió embert üldöznének el a hazából.

Pusztán csak azért, mert ők nem odaadó hívei Orbán Viktornak. Ha van fájdalmasan pontos lakmuszpapírja annak, hova vezet a primitív kormánypárti gyűlöletpropaganda, ha van tökéletes iskolapéldája annak, hogy miért nem fenyegetőzik épeszű politikus hatalmi pozícióból – nos, az ennek a két görcsbe szorult lelkű szerencsétlennek az acsargása.

Bede Fazekas és Vaski agymenésére Szávay István jobbikos képviselő a Facebookon úgy reagált:

„Ez az eredménye annak az aljas gyűlöletkampánynak, magyarnak a magyar ellen hergelésének, amit az orbáni propagandagépezet immár sokadik éve folytat mindenki ellen, akik nem ők. Emiatt érzik immár több ezer kilométerre is feljogosítva magukat a Fidesz helyi hívei és szimpatizánsai, hogy az ellenzékkel szemben a legsötétebb Rákosi-diktatúrát idéző módszerek bevezetésére buzdítsák a jogállamiságot leépítő és a sajtószabadságot elfojtó kormányt.”

 

Balogh Gábor Alfahír.hu

Szávay István Facebook bejegyzése 

2 thoughts on “Szárba szökken Orbán gyűlöletvetése: a kanadai magyar rádióban a jobbikosok elűzésére buzdítottak

  1. ” azt hittétek,hogy vége van? Azt hiszitek,hogy nyomorúságotok és szégyenetek mindörökre háborítatlan marad a világ színpadán,ahol már igazi hősöket is láttunk? A háborúban,amelyet ti szabadítottatok a világra,megtanítottátok a Férfiakat,hogyan kell meghalniuk, és ezáltal kiszabadítottátok a palackból a szellemet,amely elfog nyelni benneteket: a Hősiesség és a Fegyelem szellemét. Nincs olyan pénz,amelyen ez a szellem megvásárolható lenne, de ez a szellem legyőzhet minden pénzt.
    Európán belül fő ellenség az áruló,amely egymagában lehetővé tette,hogy európát külső hatalmak koplaltassák és fosztogassák.
    Ez az áruló a káosz és halál szimbóluma. Közte és a huszadik század szelleme között szüntelen háború folyik.-Francis Parker Yockey

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük