KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kitüntetésben részesült a NIF munkatársa

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kiérdemelt régi-új kitüntetés

A NIF munkatársát, A Nemzeti Napló nyugalmazott főszerkesztőjét március 15-e alkalmából kitüntette a gyulafehárvári székhelyű Erdélyi Autonóm Szövetség. A román állampolgár vezette Magyarok Világszövetsége által folyamatosan és méltatlanul meghurcolt, de a székelységért és az elcsatolt területek magyarságáért negyven éve munkálkodó, 25 kötetes magyar író, most először részesült kitüntetésben, ami jól jellemzi a nemzeti elkötelezettség mai megbecsülését. A NIF büszke arra, hogy baráti, kollegális kapcsolatban van az íróval, akinek ezúton is gratulálunk!

Az alábbiakban részletet közlünk a díj átadásakor elhangzott laudációból:

„Szövetségünk az idén először díjaz egy olyan bátor és kitartó magyar újságírót, aki négy évtizede küzd az anyaországban nemzetünk megmaradásáért, a magyar kultúra és a kereszténység megőrzéséért. Áldozata az elnyomottak szolgálatáért nem volt hiábavaló, hiszen négy évtizeden keresztül hozzájárult ahhoz, hogy 100 év elnyomásának sem sikerült beolvasztania bennünket. Különös érdeme, hogy segít harcunkban, amelyet olyan bomlasztó, ellenséges egyletekkel szemben vagyunk kénytelenek vívni, mint például, a feltételezhetően bukaresti irányítású Magyarok Világszövetsége, amely szövetség mára a magyar keresztény kormány egyik legfőbb ellensége, így, nemes elődjének csak a nevét bitorolja, eszmeisége azonban a globális világhatalomhoz köti.(…)

Ezzel a kitüntetéssel kívánjuk megköszönni és viszonozni Stoffán György munkásságát, pártatlanságát és nemzeti elkötelezettségét, amelyet soha nem mások ellen, hanem a magyar nemzet érdekeiért vetett latba, a békés egymás mellett élés érdekében. Ezért tartottuk méltónak arra, a nemességéhez hű és méltó Stoffán Györgyöt, hogy a kommunista korszakban megszüntetett „A Hazáért” nemzetvédelmi érdemrendet újraélesztve, azzal kitüntessük.(…)”

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: