KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kitört a háború!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mert a cél nem más, mint végre, 1100 év után beteljesíteni a Kárpát-medencei magyartalanítás vágyát, amelyet a pozsonyi csata idején fogalmaztak meg.

***

Igen, háború van! Egyelőre csak olyan nagy háború, mint az óvodaudvaron. Számháború.

Most éppen az a legnagyobb problémája mind a jobb-, mind baloldalnak, hogy vajh hányan lehettek a liberális világ új szinkrontolmácsának a tüntetésén, azaz, hányan szeretnének katonaruhában Ukrajnai frontokon háborúzgatni abban az esetben, ha győzne a Magyar Péter által képviselt „népi demokrácia”. „Komoly” politikai elemzők azon tanakodnak, hogy a „szimüvész” hogyan énekelt és tudta-e a nagyérdemű, félrevezetett tömeg a Kossuth-nótát vagy sem.

Valóban ezek lennének Magyarország mai legnagyobb problémái? És a nemzeti oldal publicistáinak is az volna a legfőbb feladata, hogy gúnyolódjék, röhögcséljen? Magyar Péter és követői csak prédái annak a szellemiségnek, amely hatalmas erővel próbálja megsemmisíteni a magyar kormányt, Magyarországot annak érdekében, hogy egy háborút követően ellenségeink kezére kerülhessenek a még Trianon után is megmaradt értékeink, a vizünk, a gázunk, termőterületeink stb…

Mert a cél nem más, mint végre, 1100 év után beteljesíteni a Kárpát-medencei magyartalanítás vágyát, amelyet a pozsonyi csata idején fogalmaztak meg. És mi, itt, a Kárpátok gyűrűjében véletlenül sem arról beszélünk, hogy miként lehetne a liberális és kommunista gyűlölködést kizárva összefogni, hogyan kellene Orbán Viktor politikáját értelmes módon népszerűsíteni, megértetni a folyton lázongó és elégedetlenkedő, irigy tömegekkel, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a Fideszből élő, de Fidesz-ellenes kiskirályok hatalmának a letörésére és a hazaárulók megbüntetésére. Nem! A magyar sajtó most megint szórakozik, primitíven reagál lényeges dolgokra és véletlenszerűen sem sikerül beletrafálnia abba, hogy valójában mivel kellene komolyan, hozzáértőn foglalkoznia. Lassan háborús féllé válunk, ha ez így megy tovább, és ha a nemzetnek mondott civilszervezetek is locsolják az olajat a tűzre. Ki-ki a maga stupid esztelenségével: a „népé a hatalom” – Kun Béla-i jelszóval, a szkíta kisebbségi küzdelemmel, a nemzetiségek összeugrasztásával, az antiszemitizmussal való ostoba félelemkeltéssel stb…

Ez is érdekelheti:  Breaking: Merényletet követtek el Robert Fico szlovák kormányfő ellen (videó)

A jelenlegi magyar belpolitikai helyzet, e demokratikus sokszínűségében olyan, mint a békebeli, Frim Intézet, azaz, diliház. A baj ott leledzik, hogy a hidegvizes zuhanykezelést és a sokkolást (a belpolitikai rendcsinálást), a fene nagy nemzetközi demokratikus politikai „orvoslás” Macronnak meg Scholznak igen, de nekünk nem engedi meg. Persze, ha tovább tart ez az Amerikából pénzelt, felturbózott, proletár elégedetlenségi hullám, akkor bizony mégis kapunk majd sokkot. Egyet! Az azonban nem gyógykezelés lesz, hanem kivégzés, megsemmisítés, eltörlés, amit már ezerszáz éve tervez a „művelt Nyugat”.

Tehát, észhez kellene már térnie mindenkinek kicsiny hazánkban, mert a háború – az igazi –, lassan ránk töri az ajtót. A háború pedig, ha akarják a mai lázítók, ha nem akarják, akkor is eltakarítja a hazaáruló és elmeháborodott, erkölcstelen és hazug politikai múzsákat… Csak az ő agyukig még nem jutott el, mert a kapott dollárokra nem írták rá, mi lesz a sorsuk. Maguktól meg nem fogják fel, hogy az általuk szolgált nemzetközi liberális káoszba ők is belepusztulnak.

Viszont, a nemzeti média is felnőhetne végre a kormányra és a magyar társadalomra leselkedő, a Nyugat által egyre hangosabban hirdetett veszélyek komolyságához. Ugyanis az, amit most a jobboldali média művel, azonos a baloldali – liberális média, ócska, proli színvonalával. A gúnyolódás, az utálkozás, a röhögcsélés nem újságírói műfaj, de jelenleg nem is időszerű! Ebben a helyzetben nem elég a Sajtóklub és a Bayer Show, mint normális, kulturált politikai elemzőműsorok! A napi nyomtatott és elektronikus sajtóorgánumoknak és a Megafonosoknak is minimum azt a szintet kell(ene) hoznia! A nemzeti médiának nem lehetnek súlytalan, hülyegyerekes, az egykori szocialista média szabályai és szokásai alapján készített megnyilvánulásai, mert azok méltatlanok és értelmetlenek! Nem kellene a politikai újságírásban lemenni a „cipőt a cipőboltból” reklám szintjére.

Be kellene látni, hogy jelen pillanatban Magyarországon, de talán az egész Kárpát-medencében is, a legkisebb probléma, hogy hányan is voltak az új Cohen Béla politikai debütálásán, a budapesti tüntetésen, ahol a „szimüvész”-nek valahogy tényleg nem sikerült énekelnie…

Ez is érdekelheti:  41 alkalommal avatkozott be a Google az amerikai választásokba 2008 óta

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kitört a háború!

  1. GYÖNYÖRUÜ BANDA..VINNI KELL OKET MÁKOT EGYELNI. VALAMI HASZON IS LEGYEN BELOLUK.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük