Kiszorították a Kúria épületéből Pókáékat – a Sárgapólósok szerint jogszerűtlenül

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ott történtek kiválóan bizonyítják azt, hogy a hatalom hogyan használja fel a rendvédelmi szervet (rendőrség) arra, hogy a neki kellemetlen szituációkat akár törvénysértő módon is megszüntesse.

poka_kuria

Mindez tegnap dél körül történt, de ha visszagondolunk, így cselekedett a Gárdával szemben (csak ott sokkal súlyosabb és nagyon durva eszközökkel élve) az akkori MSZP hatalom, és így cselekszik manapság a Fidesz-hatalom is, bár arra vigyáz, hogy túl nagy megütközést a közvéleményben ne keltsen.

A videóból kitűnik, hogy a rendőr nem tud olyan passzust idézni (ráadásul a Kúria épületében), mely törvényesítené a Sárgapólósok eltávolítását. A rendőrség lényegében ok nélkül, önkényeskedő, felső utasításra cselekedhetett így, más oka nem lehet a fellépésüknek.

A Sárgapólósok egyébként az igazságszolgáltatás elárulóit (ahogyan ők szokták írni, csupa kisbetűvel), polt pétert, darák pétert, wellmann györgyöt véleményezték.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Kiszorították a Kúria épületéből Pókáékat – a Sárgapólósok szerint jogszerűtlenül

 1. Ide kapcsolódik egy ’50-es évek béli bírósági vicc is:
  Mint köztudott azokban az időkben egy vicc elmondásáért is börtönbe lehetett kerülni.
  A Markó utcai bíróságon éppen ebédszünet van. Az egyik bíró, aki egyedül ebédel egy asztalnál váratlanul egy hatalmasat nevet. A többiek kérdően néznek oda, hogy mit nevet ott magában és erre magyarázatként mondja:
  „Ma délelőtt hallottam életem legjobb politikai viccét, de sajnos nem mondhatom el nektek, mert három évet adtam érte valakinek”.
  „Nincs új a nap alatt.” A bíró jót nevet a viccen, de 3 évet ad elmondójának… A bírók akkor is kiszolgálták és most is kiszolgálják az éppen hatalmon lévő rendszert. A 2006 október 23.-a utáni bírósági tárgyalások is ezt bizonyítják. Ez ma már vonatkozik az ügyészségre és a „Szolgálunk és védünk” rendőrségre is.

 2. A plutokracia altal, evtizedek ota monetaris es gazdasagpolitikai gyamsag alatt tartott, maradek Magyarorszag „budapesti (de, nem össz-magyar!) kormanya”-nak, evtizedek ota, azt kell tennie/cselekednie, amit a szocionista „fö-paholyok” nagy-mesterei, nekik parancsolnak!!!
  Es, ennek ellenertekekent, a „SOROS-ÖSZTÖNDIJASOKBOL” össztevödö, un. „KISZ-es fidesz” kormany mindenegyes tagja, annyit haracsolhat, amennyit akar!!!
  Ami annyit jelent, hogy bar M.orszagon, jog es törvenyek, böven vannak, de IGAZSAG, 1945 ota NINCSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Velelmezi az 56-os Veteran es Koppanyivadek, Dr.E.Sz.L.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük