KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jelentősen nő az üzemanyagok ára holnaptól – aki teheti még ma tankoljon!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Október elsejétől bruttó 6,35 forinttal emelkedik a benzin és bruttó 12,70 forinttal a gázolaj literenkénti ára a kutakon. 

A jelentős áremelkedés oka nem a forint árfolyamváltozása, de még csak nem is a kőolaj világpiaci árának jelentős módosulása. Az okok itthon keresendőek. Hivatalosan új jövedéki adó szabályozás lép életbe szombattól, ami pontosan azt, jelenti, ha olcsóbb az olaj, megnő a rárakódott adóteher, ha emelkedik a nyersolaj ára, akkor viszont csökken az adó mértéke. A szabályozást a Brent olaj hordónkénti világpiaci árához mérik. A viszonyszám 50 – dollárban.

Ezzel a megoldással pártunk és kormányunk eléri azt, hogy alacsony olajár esetén is meglegyen a szükséges bevétele. A fáma arról már természetesen nem szól, hogy ennek a lényegében tartós és jelentős áremelkedésnek milyen további vonzatai lesznek a hétköznapokra, a gazdaság többi elemeire nézve.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Sulyok Tamás szerint őt minden Magyarországhoz és a magyarságához köti

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük