KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megzsarolták a Jobbik alelnökét: Vagy kiszáll és betámadja Vonát, vagy tönkreteszik

Volner Jánosnak a minap a Facebookon megjelent bejegyzéséből értesülhetett a világ arról, hogy egy általa eddig még meg nem nevezett, de közismert és a Fidesz-kormányhoz szorosan köthető nagyvállalkozó világosan elmondta neki, vagy kiszáll a politikából és betámadja a Jobbik elnökét Vona Gábort, vagy tönkreteszik a Tállai vezetése alatt álló NAV felhasználásával.

volner16092901

Volner János Facebook-bejegyzése:

Ez egyre durvább…

Érdekes és tanulságos beszélgetésen estem túl egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozóval. Titkos találkozót kért, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne velem megosztani. A találkozó elején megkért, tegyem le a telefonom, vegyem ki belőle az akkut, nehogy valamilyen nyoma maradjon a beszélgetésünknek.

De a java csak ezután következett. Elmondta, hogy „meglátása szerint” több volt MSZP-s, SZDSZ-es, LMP-s politikushoz hasonlóan én is járhatnék nagyon jól. A Fidesznek minden lehetősége adott arra, hogy még az unokáim is gazdagságban éljenek. Ezért „mindössze” annyit kell tennem, hogy kiszállok a politikából és búcsúzóul „keményem betámadom” a Jobbikot és személyesen Vona Gábort. Biztos benne, hogy ezt a Fidesz nagyon bőkezűen meg fogja nekem hálálni.

Ugyanakkor vegyem fontolóra azt is, hogy ha nem ezt az utat választom, akkor ne lepődjek meg túlzottan, ha a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a volt cégeimmel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez ellenem és rövidesen majd a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találom magam. És azon se lepődjek meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetésemről készült felvétel is kikerül majd rólam, ami szintén segít a kinyírásomban. Azt mondta, ő úgy véli, ebből a két lehetőségből választhatok. Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak.

Nem tudom, hová fog még Orbán Viktor rendszere aljasulni, de ha ez igaz, ezek még nagyobb gazemberek, mint amit feltételeztem róluk. Egy biztos: én a Magyar Gárdában és a Jobbikban is hűségesen, a legjobb tudásom szerint szolgáltam a magyarságot és ezután is így fogok tenni. Sem a volt vállalkozásom ügyeivel, sem más magánbeszélgetésekkel kapcsolatban nincs semmiféle takargatnivalóm. Az pedig, hogy a balliberális oldalt és az LMP-seket kilóra meg tudták venni, ne tévessze meg Orbán Viktort sem, mert nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért én elállnék attól, hogy ezt az országot szétlopó fideszes bandát le akarjam váltani.

Ez is érdekelheti:  Fegyveres merényletkísérlet Trump ellen - a merénylőt lelőtték (videón a lövés pillanata)

Volner Jánossal a Hír Tv-ben készült beszélgetés:

Az eredeti bejegyzés itt olvasható

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Megzsarolták a Jobbik alelnökét: Vagy kiszáll és betámadja Vonát, vagy tönkreteszik

 1. egy zsarolhatónak nem igen lehet egy tisztséget isztességgel viselnie. Lehet persze tisztességes …, de ez sokkal nehezebb számára, mint bárki máséra …

  na ezért lett volna szükséges minden komcsi-fiókát kiselejtezni. Nem azért mert rosszakat tettek, nem azért mert még ma is rosszak, hanem azért, mert zsarolhatók …
  egy példával ; miután sok nyilast meggyilkoltak a háború után, akik megúszták ezt …, mint az AVH-ba használták fel. Ezek voltak a talán
  legmegbízhatóbbak ott …

  na azzal, hogy Volner úr ezt kitálalja, azzal lehet meg tudja magát védeni. Kivánom neki oszintén …
  szeretettel ; L
  ps.. a politika egy komoly dolog. Ott minden leheto megengedett.
  Az, hogy az egyik párt a másik ellen mindent kitálal … az végül is
  hasznos az egész társadalomnak …

 2. Nagyon veszélyes helyzet, ami visszafelé is elsülhet, de robbanhat helyben is. Mindenképpen figyelmet kelt a nyilvánosság, de nagyon keskeny a cérna, amin Volner János sétálhat. De ha ügyes és óvatos, pláne, ha nincs egyedül, baromi nagyot üthet. Amiben mások robbanhatnak. Ha igaz, nincs irigylésre méltó helyzetben. De látott ő már ilyesmit, azt hiszem. Fő a nyugalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük