KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiderült: Oroszország és Németország közös akcióban, együtt robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetékeket – csőgörénnyel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szenzáció! Holoda Attila volt államtitkár és az ellenzék energetikai szakértője szerint Oroszország és Németország közös akcióban, együtt robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetékeket.

Az ATV „Civil a pályán“ műsorában részletesen beszámolt arról, hogy a tengeralatti gázvezetéket belülről un. csőgörénnyel bejuttatott robbanóanyaggal intézték el. Holoda úr részletesen elmagyarázta a csőgörény működését. Szerinte a csőgörény egy passzív szerkezet, mely szorosan illeszkedik a csőbe (tisztító és ellenőrző funkciója van) és a nyomáskülönbség hajtja előre. A nyomáskülönbséget először a fogyasztással ( később lefáklyázással) állítják elő, azaz a csőgörény előtt lefogy a gáz, míg mögötte növelik vagy önmagától növekszik a nyomás. Tehát, hogy előre menjen a szerkezet, a németországi végponton engedni kell a gázt a saját csőrendszerébe. Hurrá! Holoda Úr szerint újra működni kezdett a német gázvásárlás Oroszországtól.

Ahhoz, hogy a robbanóanyagos csőgörény elérkezzen a robbanás helyére, kb. 1000 kilométert kellett megtennie. Ez azt jelenti, hogy ezen az 1000 kilométernyi csőben lévő gázt szinte teljes egészében el kellett fogyasztani!

Próbáltam kicsit számolni. Ez csak hozzávetőleges lehet, hiszen kevés adat áll rendelkezésre. Ilyen számítás alapján alsó hangon a robbanó csőgörény működéséhez el kellet venni előle (fogyasztás!) kb. 700 000 000 – hétszázmillió!! – köbméter földgázt. Én kisebb nyomással számoltam, de belefutottam egy régebbi Holoda nyilatkozatba, hogy az Északi Áramlatban 100 bar volt a nyomás. Ezzel számolva bizony milliárd köbméteren felül lehet a szükséges gázfogyasztás a német csatlakozási ponton. Ezt beszivárgott kémek nem tudják megtenni. Ehhez a német gázszakemberek tömeges és alapos munkája kellett.

Akkor most hogy is van?

Holoda Úr feltételezi, hogy Putyin odaszólt a németeknek, hogy küldöm a robbanószerkezetet , legyetek szívesek elindítani a gázfogyasztást és szabályozzátok a tevékenységet, ügyeljetek a technikára. Pl. nagy fogyasztás túlságosan megnövelné a csőgörény sebességét, ami egyéb problémákat okozhat.

Ez is érdekelheti:  Saját választási törvényt fogadott el a boszniai Szerb Köztársaság

Amúgy egy ilyen folyamat erős zajjal jár. Az acélcső nagyon jól viszi a surlódási zajt. Ez simán eléri egy vonat menetzaját. Ezért sem lehet észrevétlen , és ha nem avolt az, akkor csak arra gondolhatott Holoda Úr, hogy a németek együttműködtek az oroszokkal. Más magyarázat nincs.
Azaz van!

Holoda úr hülyíti az embereket, mert róla azért nem feltételezem a gyengeelméjűség ezen szintjét. Én csak azt nem értem, hogy önmaguknak miért hazudnak?

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kiderült: Oroszország és Németország közös akcióban, együtt robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetékeket – csőgörénnyel

  1. Lám, a mai ügynökök részére nem kell, hogy Nagy Testvér írásba adja a dezinformációs hazugságokat. Kitalálják azt maguktól is. A jövő héten már az lesz a hír, hogy Orbán Viktor adogatta Putyinnak a dinamit rudakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük