Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kétharmados győzelem – Újra Budai Lórántot választották polgármesternek a Jászberényiek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budai Lóránt (Közösen Jászberényért Egyesület), korábbi polgármester nyerte a polgármester-választást a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Jászberényben, ahol a képviselő-testület tizennégy tagját is megválasztották a vasárnap tartott időközi voksoláson.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján szereplő információk szerint Budai Lórántra 8267-en (67,78%), a függetlenként a Fidesz-KDNP támogatásával induló Besenyi Orsolyára pedig 3671-en (29,34%) szavaztak. A független Nagy Tímea 185, László Péter, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje 172 voksot kapott – írja az MTI.

A tíz egyéni választókerületi képviselői helyet is a Közösen Jászberényért Egyesület tíz jelöltje nyerte el, a Fidesz-KDNP csupán a kompenzációs listáról tudott négy jelöltet a testületbe juttatni.

Jászberényben azért írtak ki időközi választást, mert a város képviselő-testülete tavaly október 17-én úgy döntött, hogy feloszlatja magát.

Valami nem stimmel a Fidesz körül Jászberényben

Annak mindenképpen elgondolkodtatónak kell lennie a Fidesz központi vezetősége számára, hogy immáron összesen harmadik alkalommal nyert Budai Lóránt, annak ellenére is, hogy a Fidesz mögött óriási apparátus dolgozott azért, hogy megfordítsák a helyiek véleményét Budai Lóránttal kapcsolatban.

Akik ismerik Jászberényt és a jászberényieket, tisztában vannak azzal, hogy ez nem ideológiáról és pártról szólt hanem személyekről. Bizonyára sokan értetlenül állnak most a Fidesz oldalon az eredmény előtt. Nem is csoda, hiszen az a fajta arrogancia, ami Jászberényben jellemző a helyi Fidesz szervezet egyes tagjaira, az nem annyira Fidesz, mint inkább DK-jellegű tulajdonság. Az jól látható az időközi választások kapcsán, hogy ahol jól dolgozik a Fidesz, ott nyer, ahol pedig DK módjára, ott veszít. Le kell tehát vonnia a következtetést a Fidesz felsőbb vezetésének, aminek eredménye csupán egyetlen lépés lehet, a jászberényi helyi Fidesz szervezet feloszlatása.

Gratulálunk a nyertesnek, Budai Lórántnak!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: