Karácsony Gergely figyelmébe! – Los Angelesben megszűnik a hajléktalanság

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Úgy tűnik, Los Angelesben a helyi kormányzat tisztviselői megtalálták a megoldást a hajléktalanság problémájának megoldására.

Los Angelesben egyszerűen törölték a „hajléktalanok” kifejezést.

A Los Angeles Homeless Services Authority (LAHSA) a héten egy Twitter-bejegyzésben arra a roppant „ötletes” megoldásra jutott, hogy az olyan címkéket, mint a „hajléktalan” és „hajléktalanok” másik jelzővel kell illetni. Sokkal „korszerűbb”és  „befogadóbb” kifejezéseket kell alkalmazni. Ilyeneket például mint „kint élő embereket” vagy „nem házakban, lakásokban élők.” Szerintük így meg lehet szabadulni a hajléktalanokat érő „negatív megbélyegzéstől”.

Az ötlet kiváló! Már csak az a kérdés, hogy Budapest főpolgármestere Karácsony Gergely, mikor veszi át ezt az ultraliberális ötletet amerikai elvtársaitól, hogy egy újabb jócselekedettel gazdagíthassa eddig is mérhetetlenül sikeres tevékenységét.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Kiemelt kép: 2019 szeptemberében egy hajléktalan férfi Los Angelesben, a Skid Row körzetében egy kartonszőnyeget készít elő, amelyen aludhat . © Getty Images / Mario Tama

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük