KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kalasnyikovval lőtték az embercsempészek a magyar járőröket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Háborúban áll a migránsokon élősködő maffia a rendőreinkkel a déli határainkon

Az isteni gondviselés volt a déli határainkat védő magyar és szerb rendőrökkel szeptember 21-én, amikor több maffiózó golyózáport zúdított rájuk. Az egyik embercsempész aztán másnap visszatért, hogy újabb migránscsoportot dobjon át magyar területre.

Exkluzív részleteket tudott meg a Magyar Nemzet a déli határainkat védő rendőröket ért fegyveres támadásról. Több embercsempész Kalasnyikovból zúdított golyózáport szeptember 21-én 22 óra 30 perckor a szabadkai térségben, a 61 és 64 jelű határszakaszon a magyar és a szerb egyenruhásokra. A négy tagú közös járőrből az isteni gondviselésnek köszönhetően nem sérült meg senki.

A négyfős magyar–szerb járőrcsapat szolgálati terepjárójával érkezett a műszaki határzárban a riasztásra, miszerint nagy létszámú migránscsoport létrázik éppen át magyar területre. A kiérkező járőröket golyózápor fogadta. Az embercsempész Kalasnyikovból előbb egy egyes lövést adott le a levegőbe, majd célzottan két, egyenként öt-hat lövésből álló sorozatot zúdított a magyar és a szerb rendőrökre. A járőrök a műszaki határzárban lévő árokba ugrottak és annak fedezékében kihátráltak a tűzvonalból. A lövések magyar oldalon a járőrautó felett csapódtak be a határvédelmi rendszer elemeibe, illetve a földbe.

A szerb rendőrök 16 darab kilőtt hüvelyt találtak szerb oldalon, amelyek közül öt darab macedón gyártmányú lőszerhez való.

A szerb és a magyar fél a határrendsértés kivizsgálása érdekében határtalálkozót tartott, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított.

Nem zárható ki, hogy ugyanez a kalasnyikovos embercsempész lépett akcióba Röszke térségében is.

Szeptember 22-én reggel hat óra után néhány perccel figyelt fel a térfigyelő kamerarendszert kezelő operátor egy Szerbia felől az ideiglenes biztonsági határzár kerítései között létesített manőverútra létrán átmászó férfire.

A férfi megállt a manőverúton, leemelt a válláról egy gépkarabélyt, és annak fedezetével biztosította az utána érkező 13 illegális migránsnak a határzáron történő átjutást – a közelben nem voltak a helyszínre irányítható járőrök, ugyanabban az időben egy kicsit távolabb két másik illegális migránscsoportot tartóztattak fel.

Ez is érdekelheti:  Oroszország nélkül szeretne békét teremteni a Nyugat

A csoport átjutását követően a fegyveres „biztosító” a létrán visszamászott Szerbiába, a rendőrök pedig nem sokkal később a határtól mintegy fél kilométerre feltartóztatták, és a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz a 13 illegális migránst.

Háborút vívnak az embercsempészek

A Suboticke.rs nevű szerb hírportál beszámolt a magyar határrendészeket érő támadásról, mint írták, folytatódtak a háborút idéző összecsapások. Szeptember 21-én este lövések is hallatszottak, és az esti órákban rálőttek a magyar határrendészetre.

A konfliktusok Palics, Hajdukovo és Tresetiste környékén terjedtek. Feltételezik, hogy afgánok és szírek közötti konfliktusról van szó, és szemtanúk és a külváros ezen részének lakói szerint vannak sebesültek és halálos áldozatok. Sürgősségi szirénák még az esti órákban is hallatszottak.

 

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Kalasnyikovos embercsempész (Térfigyelő kamera felvétele)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kalasnyikovval lőtték az embercsempészek a magyar járőröket

  1. Ez nem játék, előbb vagy utóbb ki kell adni a tűzparancsot, Ursulának meg kell küldeni egy selyemzsinort.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük