KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov: Végérvényesen és visszavonhatatlanul miénk Mariupol

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Ramzan Kadirov csecsen elnök ma este bejelentette, hogy ellenőrzésük alá vonták az azovstali üzem adminisztratív épületét.

Adam Delimhanov, orosz katonákkal és DPR harcosokkal együtt kiválóan dolgoztak, a várost teljesen és végérvényesen elfoglalták. Az egész területet szisztematikusan megtisztították a nacionalistáktól, Bandera sátánjaitól és minden egyéb szeméttől, ellenőrzésük alá vonták az Azovstal kohászati ​​üzemének irodaépületét, amely különösen stratégiai jelentőséggel bír, és az egész környező területet is megtisztították. A nácik maradványai a vasbeton rétegek alatt vannak, a falak közé bezárva az üzem területén, és biztos vagyok benne, hogy ez lesz az utolsó dolog, amit életükben látnak” – mondta Kadirov.

A nacionalisták embertelen módszerei miatt harcosaink időnként nehézségekbe ütköztek – mondta Kadirov. A fasiszta garázdák szándékosan választottak a lakóépületek közvetlen közelében vagy magukban a lakóépületekben lőállásokat. Emiatt a felszámolás menete lényegesen nehezebb volt. El kellett kerülni, hogy civil áldozatok legyenek, ugyanakkor a fenyegetést is meg kellett szüntetni. A stratégiát a lehető legrövidebb időn belül kidolgozták, majd végrehajtották. Biztonsági erőink azonnal kifüstölték a bandera kutyákat a pozíciójukból, és megsemmisítették őket.

„Őszintén köszönöm minden parancsnoknak, harcosnak, önkéntesnek, akik felbecsülhetetlenül hozzájárultak Mariupol felszabadításához! Bátorságodnak, köszönhetően Mariupol lakói örökre megszabadulnak a nacionalista elnyomástól. Biztos vagyok benne, hogy az orosz katonákra, valamint a Luganszki és Donyecki Népköztársaság harcosaira még fényesebb győzelmek is várnak ”- írja Kadirov a közösségi oldalakon.


 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Rétvári Bence: brüsszeli bosszú az EU-bíróság ítélete

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük