KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov válaszolt a halálhírét keltőknek: Nem haltam meg!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az oroszországi Csecsen Köztársaság vezetője, Ramzan Kadirov vasárnap közzétett egy videót, amelyen az esőben sétál. A hét elején több ukrán és nyugati média is arról számolt be, hogy Kadirov vesebetegség miatt kórházba került, és „kómába esett”.

„Nyomatékosan ajánlom mindenkinek, aki az interneten képtelen megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól, hogy sétáljon egyet a szabadban, és tisztítsa ki a fejét” – írta a csecsen vezető egy Telegram-posztban, amelyben egy videót közölt magáról, amint az esőben sétál. „Az eső csodálatosan élénkítő” – tette hozzá.

Pénteken az Obozrevatel ukrán hírportál azt közölte, hogy Kadirov „kómába esett”, az ukrán katonai hírszerzés szóvivőjére, Andrej Juszovra hivatkozva, aki azt állította, hogy a csecsen vezető „meglévő betegsége súlyosbodott”, ami „súlyos állapothoz” vezetett.

Juszov hozzátette, hogy az ukrán hírszerzés megerősítette ezt az információt „különböző orvosi és politikai körökben lévő forrásokon keresztül”.

A pletykákat a nyugati média, köztük a New York Post és a Washington Examiner is megosztotta. A Post még tovább ment, és egy kazah újságíróra hivatkozva azt állította, hogy a csecsen vezetőt megmérgezhették, és emiatt „súlyos veseproblémái” lehetnek.

Kadirovnak többször is vissza kellett utasítania az egészségi állapotáról szóló pletykákat. Márciusban hasonló pletykákat keltett egy nála lévő kis eszköz, amelyről a csecsen vezető elmondta, hogy egy elektronikus muszlim imaszámláló.

„Élek és virulok” – mondta akkor Kadirov. „Orvosra van szükségük az ilyen a fantazmagória-szerzőknek” – tette hozzá Kadirov.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Ramzan Kadirov csecsen elnök / Fotó: Twitter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: