KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov: Megindítják offenzívájukat az Achmat egységei a Donyecki Népköztársaságban

A csecsen Achmat különleges erők egy új parancs értelmében a Donyecki Népköztársaságba vonultak át. Ezt Ramzan Kadirov jelentette be. Tájékoztatása szerint a harcosoknak most több települést kell felszabadítaniuk aktív harci műveletek során.

Az Akhmat különleges erők új parancsot kaptak a csapataik bevetésére a Donyecki Népköztársaságban. Ezt az oroszországi Csecsenföld köztársaság vezetője, Ramzan Kadirov jelentette be. A csecsen egységek harcosai mostantól aktív harci műveletekbe kezdenek, és felszabadítanak több települést – írta a Telegramban. Közben a parancsnoki központ első lépésként napok alatt kidolgozta az előrenyomulás és a települések felszabadításának terveit.

Kadirov azt is közölte, hogy Adam Delimhanov, az orosz Állami Duma képviselője a közelmúltban találkozott a Marjinka irányításáért felelős parancsnokokkal. Elmondták, hogy az orosz védelmi minisztérium Akhmat különleges alakulatát és az Akhmat északi ezredét helyezték át oda. Az egységek parancsnoka Apty Alaudinov vezérőrnagy lesz.

Kadirov továbbá kijelentette:

„Ma a védelmi minisztérium, valamint az Orosz Fegyveres Erők vezérkara aktív támogatásával a harci egységek felkészülnek a támadási tevékenységre. Hasonló parancsot kaptak a támadás megkezdésére az orosz védelmi minisztérium és a Nemzeti Gárda más Akhmat egységei is, amelyek az érintkezési vonal alternatív szakaszain, Zaporozsjei és Herszon régiókban tartózkodnak”.

Az offenzíváról nem fognak olyan bejelentéseket tenni, mint amilyeneket az európai és ukrán média már hónapok óta folytat – tette hozzá a csecsen vezető. Ezekkel a bejelentésekkel az ukránok „fantasztikus és szörnyű offenzívával próbálnak megfélemlíteni minket”.

Pontosította:

„Ehelyett közlöm: a NATO és Ukrajna offenzívájának kudarca miatt az ACHMAT EGYÜTTESEK OFFENZÍVÁJA MEGINDUL. Belefáradtunk a várakozásba. A sátánisták megkapják a jól megérdemelt büntetésüket”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: csecsen katonák 2022. február 25-én / Fotó: Legion-media.ru © SNA

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük