KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov közölte, hogy az Ahmat különleges erők készek átvenni a Wagner pozíciókat Bahmutban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Ahmat különleges erők kommandós egysége készen áll arra, hogy leváltsa a Wagner katonai magáncég harcosait Artyomovszk (Bahmut) városában – közölte pénteken Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegramon.

Kadirov a Wagner alapítójának, Jevgenyij Prigozsinnak azt a kijelentését kommentálva, miszerint a cég állásait át akarják adni az orosz védelmi minisztérium erőinek, azt mondta:

“Ha az idősebb testvér Prigozsin és a Wagner harcosok távoznak, a vezérkar elveszít egy tapasztalt harci egységet, de a fiatalabb testvér Kadirov és az Ahmat egység fogja helyettesíteni őket Artyomovszkban”. “Ha egy ilyen forgatókönyv megvalósul, a harcosaink készen állnak arra, hogy előrenyomuljanak és bevegyék a várost. Szeretnénk azonban, ha az utolsó két kilométert nem harcosaink életének árán, hanem a kölcsönös megértés, a támogatás, valamint a parancsnokok és katonák elszántságának eredményeként vennénk be” – jegyezte meg Kadirov.

“AZ ÁLLAM ÉRDEKEINEK ÉS AZ ORSZÁG BIZTONSÁGÁNAK KELL AZ ELSŐ HELYEN ÁLLNIA. HA A KÜLÖNLEGES KATONAI MŰVELET VÉGET ÉR, SZERETNÉM, HA MINDANNYIAN GYŐZTESEN KERÜLNÉNK KI BELŐLE, ÉS MINDEN KATONA, PARANCSNOK ÉS OROSZ HAZAFI EGYÜTT ÁLLNA KI” – TETTE HOZZÁ KADIROV.

Prigozsin korábban pénteken azt mondta, hogy a Wagner-egységek május 9-ig a Bahmutban lévő állásaikon maradnak, de utána hátrébb vonulnak, hogy pihenőt tartsanak. Utalt arra is, hogy a Wagner-csoport lőszerhiánnyal küzd.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: Ramzan Kadirov csecsen vezető

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük