TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A török külügyminiszter bejelentette, hogy Moszkvába utazik és Lavrovval is tárgyal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter bejelentette, hogy tárgyalásokat tervez orosz kollégájával, Szergej Lavrovval a május 10-én Moszkvában tartandó négyoldalú szíriai csúcstalálkozó alkalmával – írja az Interfax a török médiára hivatkozva.

“Oroszország ma megerősítette az időpontot. (…) Május 10-én délelőtt általános megbeszélést tartunk, délután pedig kétoldalú találkozó lesz Lavrovval”

– mondta a miniszter.

A hét elején Cavusoglu arról számolt be, hogy május 10-re tervezik a török, orosz, szíriai és iráni külügyminiszterek találkozóját Moszkvában. Május 5-én tisztázta, hogy még nem tudni, ki képviseli majd Iránt a találkozón, mivel Hoszein Amir Abdollahian iráni külügyminiszter Ibrahim Raiszi elnökkel afrikai úton lehet. Ebben az esetben őt egy másik tisztviselő helyettesítené a moszkvai tárgyalásokon.

A négy ország védelmi miniszterei áprilisban találkoztak Moszkvában. A török védelmi minisztérium akkor azt mondta, hogy a találkozó konstruktív légkörben zajlott, és a felek hangsúlyozták a négyoldalú formátumban folytatandó párbeszéd fontosságát.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Karácsony szerint: úgy tűnik, hogy Budapest köztársaság marad és nem lesz részvénytársaság

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük