KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Július 17-én, pénteken temetik el Petőfi Sándort – Nemzeti költőnk nem kell az MTA-nak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Petőfi

https://youtu.be/mfcu_KOx8tI

Megamorv_Petőfi0 bizottság

https://youtu.be/hag-UQG3Hhk

A Magyar Irodalmi Lap nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  "Fuss az életedért!" - asszonyok mentették meg az ukrajnai férfit a kényszersorozástól (18+)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Július 17-én, pénteken temetik el Petőfi Sándort – Nemzeti költőnk nem kell az MTA-nak

 1. A „Magyar” Tudományos Akadémia tagjai olyan „sötétek”, mint a föld….Persze, van néhány kivétel is, de nehezen nevesíthetők a kivételek! Ahol egy zsizsik „elvtárs” elnök lehetett…És, milyen baromságokat hangoztatott a magyarokról! Ez nem magyar! Vagy az akadémia sem magyar, csak úgy hívják?

 2. Nagy reményeket fűztem a temetéshez.
  Sajnos ez is ” magyar ” módra valósul meg. Vagy a médiateror nagyon jó, vagy valami nincs rendben a dolog körül. Lásd a Rubicon mostani számát. Tényleg szeretném látni a cáfolatot, hogy nem nőé a csontváz.
  Ez egy pofonegyszerű dolog lenne Morvaitól ha már ennyi pénzt beleölt.
  roka

 3. Köszönet az értesítésért. Résztveszünk. Felemelő hallani pártjaink és kormányunk felhívásait a szertartás közös, méltó lebonyolítására, köszönthetjük a kialakult nemzeti egységet.

 4. A Magyar Tudományos Akadémiát Széchenyi István alapította néhány főnemes társa segítségével. Széchenyi a döblingi emlékirataiban elismeri, hogy Petőfi Sándor az ő törvénytelen gyermeke volt. Erről megtekinthető a youtube-on egy beszélgetés : https://www.youtube.com/watch?v=0DUISswvZ_I

  Petőfi ügyéhez az akadémia hozzáállását majd a történelem fogja megítélni, A „női csontváz” minősítés még a laikusnak is furcsa. Nehéz elképzelni, hogy annyira ostobák Barguzinban, hogy egy nőt temetnek el, és a fejfára azt írják, hogy Alkszandr Petrovics, Magyarán: nincsenek tisztában a férfi és női test közötti különbséggel.

  Az akkori politika eltüntette Petőfit, hogy sírja ne lehessen zarándokhely. Mintha ma is ugyanaz a logika működne.

 5. Folytatás az előző hozzászólásomhoz:
  Petőfi ujratemetése körülii herce-hurcánál nincs ékesebb bizonyíték arra, hogy a mai hatalom is épp oly nemzetellenes, mint ami Petőfi korában ügyködött.

 6. Hasonló dolog történt Árpádházi Szent Margittal, amikor II. József (gúnynevén: kalapos kerál) a márvány koporsóját Pozsonyban összetörette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük