KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amikor a bankok rettegnek a károsultaktól – Az OTP birtokvédelmet kért. HAHAHA…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem adom a házamatRégen úgy volt, hogy az adósok rettegtek a felszólításoktól, a zaklató telefonoktól, a KHR listától, a végrehajtástól, a szégyentől…

Most kicsit megfordult a világ. Mint ahogyan a dal mondja:

 

„Most élek majd, végre szabadon,
Gond nélkül járok utamon,
Morcoskám, nem szólhatsz rám!
Idáig szenvedtem éppen eleget,
Holnaptól én is nevetek
úgy mint más, ez jobb szokás.

 

Az úgy történt, egy gyönyörű országban, ahol a gonosz pénzhatalom mindenkit adósrabszolgává akart tenni, – és sokan ebbe bele is törődtek – néhányan ezt nem fogadták el. Dacoltak a hatalommal, túlléptek árulókon, megalkuvókon, nem törődtek a kinevetésekkel, áldozatot hoztak, kockáztattak. De leginkább felhagytak a félelemmel. Mert tudták, – és akik nem tudták, azok megtanulták – hogy a félelem döntés kérdése. Mintahogyan az is, hogy elfogadom a sorsomat, vagy teszek azért, hogy nekem, a gyerekeimnek, a többi kifosztottnak jobb legyen.

Ez a néhány különc úgy döntött, hogy megtanítja kesztyűbedudálni a bankárokat, és az őket kiszolgáló politikusokat.
Előbb csak az utcán tiltakoztak. Később már elkapták a bankárokat a bankok előtt zárás után. Ez nem volt elég nekik. Olyan bátrak lettek, hogy bementek a bankokba, és rejtett felvételeket készítettek az ügyintézők vallomásairól.

Nem törődtek a fehérgalléros bűnözők hisztijével.

Nem rettentek meg a fenyegetőzéseiktől.

Nem tántorította el őket a bankárok által kezdeményezett – és a hatóságok által végrehajtott – eljárások.

Túlléptek a hatalom által rájuk küldött bértollnokok, uszítók ármánykodásain.

Végül megvalósították minden kifosztó rémálmát: a bankokon belül kezdtek tiltakozni. Megismerték a jogaikat, használták azt a győzelem érdekében. Csoportosan véleményt nyilvánítottak, és felhívták minden ember figyelmét a bankok csalárd magatartására.

A birtokvédelmi kérelemre okot adó cselekmény összefoglalója itt tekinthető meg:

Ez nem tetszett a csalóknak. Egyik ilyen csoportos véleménynyilvánítás után az OTP bankbiztonság két főembere (bukott rendőrök) félelmükben a rendőrségi feljelentés mellett birtokvédelmet is kértek.

Ez azért elég vicces. Jogszerű cselekedetek ellen, az ügyfelek ellen birtokvédelmet kérni? Ez olyan, mint amikor a rabló felháborodik azon, hogy elkapják. Meg lehet tenni, de nevetséges, szánalmas, együgyű, és süt belőle a félelem.

 

Jól teszik az ellenállók! Csatlakozzanak hozzájuk minél többen!

 

Az alábbi hivatkozáson olvasható a birokvédelemi kérvény, (könyörögvény) a kiegészítés, és a birtokvédelemmel érintettek válasza.

Szintén itt olvasható a rendőrségi kihallgatás jegyzőkönyve, és a bank feljelentése.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1170131113012832.1073741942.626932930665989&type=3

Döntsd el, hogy cselekszel, vagy tovább rettegsz!

HAjrá!

Póka László

Nem Adom a Házamat Mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Amikor a bankok rettegnek a károsultaktól – Az OTP birtokvédelmet kért. HAHAHA…

 1. No, azért nem kell ezeket lebecsülni. Tegnap kaptam egy cégjelzés nélküli borítékban a „bankomtól” egy értesítést, miszerint: „Örömmel értesítjük hogy a tartozása végleges rendezése érdekében a bank rendkívül kedvező megoldási javaslatot dolgozott ki az ön számára. Ajánlatunk segítségével a teljes tartozás végleges rendezésén túl egy új, nyugodtabb élet elkezdéséhez szükséges összeg is rendelkezésére állhat. (Majd következik egy számok nélküli ábra a tartozás mértékéről, amit majd hasra ütve közölnének a bankban, mint mindig, elírásokra hivatkozva.)
  Kilenc hónapja levelezek ezzel a drága „jó” bankkal, de nem sikerült elérnem, hogy megtudjam mitől duzzadt fel a hitelem, hihetetlen mértékig és miből, hogyan számoltak ki százezer forintot csalást.)
  Folytatva az idézetet: „Ha jelenleg nem áll rendelkezésére a tartozás kifizetéséhez szükséges összeg, akkor javasoljuk, hogy a bankkal közösen értékesítse ingatlanát, hiszen így megszabadul a tartozásától és lehetősége lesz új életet kezdeni. A bank ebben az esetben is egy csökkentett összeg befizetését várja el. Az ingatlan értékesítési ára és a bank által elvárt összeg közötti különbözet pedig önt illeti! Az ingatlan aktuális piaci értékét az ön által választott független értékbecslő állapítja meg, A sikeres értékesítés érdekében a bank támogatást nyújt az ön számára, de természetesen ön is hozhat vevőt!”
  Négy évvel ezelőtt gyémánt fokozatú ingatlan becsüsöm felmérését nem fogadta el a bank, („természetesen” az mára elavult) hivatkozva arra, hogy csak a sajátjaik véleményére hallgat. Tudjuk miért!
  Most megint kidobatnának több tízezer forintot, mint a forintra váltás esetében, amikor is százezer forint repült azért, hogy több legyen a havi törlesztés.
  Mellékeltek még egy kérdőívet is, amin be kellene jelölni, miért nem tud fizetni valaki, majd még azt is kérik, hogy kinek hol és mennyi tartozása van.
  Aranyosak az osztrákok, nem?

 2. Az OTP magyarhonban a leg nagyobb gangszter bank ami létesült remélem minél hamarabb tönkre is megy ezért sok sok imádságott mondunk el .

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: