KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Credo Nyári Művészeti Fesztivál Nagymaroson

Credo fesztivál
A Főnixmadár Credo együttes föltámadt és örömet kíván szerezni sok-sok régi és új híve számára alapításuk 20. jubileumi évfordulóján.
Örömmel osztom meg az alapító Ívaskovics József levelét mindenkivel,aki Kárpátalján vagy itthon már élvezte a hiteles magyar versek zenei tolmácsolását
A korábban Kárpátalján, Kisgejőce településen rendszeresen szervezett Credo zenei fesztivált és tábort idén a település polgármesterének támogatásával Magyarországra, Nagymarosra hozzák 2015.aug. 3-9-között, melynek keretében az eredeti Credo verséneklő Együttes is fellép majd aug. 7 -én este 7 órakor.

Kérek mindenkit, használja fel kapcsolatrendszerét ,nyissa meg szívét és lehetőség szerint pénztárcáját, mert a Credo Együttes vezetője Ivaskovics József szerint még hiányzik a nagy fesztivál vállalkozás költségvetéséből, a Kárpátaljáról érkező előadó művészek és nagyszámú gyermek egy héten keresztüli ellátásához kb. 1 millió Ft / 1800 Ft / nap / fő/ 110 vendéggel kalkulálva
Az utaztatás és szállás úgy tűnik, megoldott hála Istennek.
A személyes vagy közösségi hozzájárulásokat majd egy hónapon keresztül aug. 3-ig vagy utólag a Kárpátaljai Credo Alapítvány a Magyar Kultúráért számlaszámra kérjük átutalni.
Számlaszám:

TAKBHUHB  HU36719000581002823400000000

Az együttes nevében előre is hálás köszönettel:
Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük