KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Joe Bident terroristának minősítették az oroszok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden azzal érdemelte ki a címet, hogy elrendelte Európa energetikai infrastruktúrájának lerombolását – állítja Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke.

Vjacseszlav Volodin, az orosz parlament elnöke „terroristának” bélyegezte Joe Biden amerikai elnököt, miután Seymour Hersh neves amerikai oknyomozó újságíró jelentése Washingtonra hárította az Északi Áramlat gázvezetékek tavalyi szabotálásával kapcsolatos felelősséget.

Volodin csütörtökön azt mondta, hogy Biden az Unió helyzetéről szóló beszéde, amelyben azt állította, hogy az Egyesült Államok „olyan nemzet, amely világítótoronyként áll a világ előtt”, „a Harmadik Birodalom vezetőinek kijelentéseire” emlékeztette.

Ennek a „kivételességi ideológiának” a következményeit tárta fel a Hersh által végzett vizsgálat

– írta az orosz képviselő a Telegramon közzétett bejegyzésében.

Az állami duma szóvivője a Pulitzer-díjas újságíró szerdán közzétett jelentésére utalt, amelyben azt állította, hogy az Egyesült Államok áll az Északi Áramlat vezetékeken tavaly szeptemberben történt robbanások mögött. A Hershnek nyilatkozó jól értesült forrás szerint a robbanóanyagokat még 2022 júniusában, egy NATO-gyakorlat ürügyén helyezték el az amerikai haditengerészet búvárai a kulcsfontosságú balti-tengeri vezetékeken. Ezeket később távolról robbantották fel.

Az orosz hatóságok hónapok óta arra hivatkoznak, hogy az Északi Áramlat működésképtelenné válásából egyedül az Egyesült Államok profitált, amelynek a szabotázs után jelentősen megnőtt a cseppfolyósított földgázmennyiség szállítása Európába.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Joe Biden amerikai elnök beszédet mond az Unió helyzetéről © AFP / Andrew Caballero-Reynolds

 

Kapcsolódó:

Amerikai újságíró: Az USA Norvégia segítségével robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetéket

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: