KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Joe Biden: Pokolian sok tudással rendelkezem (videó)

Saját magát továbbá „becsületesnek és hatékonynak” nevezte.

Joe Biden „nagyon jó véleménye van magáról”.

 „Nem csak azt gondolja, hogy a folyamatos határválság, a gyenge gazdaság és a progresszívek által táplált program beiktatása ellenére is rendbe hozta az Egyesült Államokat. Azt is hiszi, hogy ő az egyik legképzettebb elnökjelölt az Egyesült Államok történetében”

– írta a Townhall.

Mint ahogy azt a lap felidézte, a fenti nyilatkozatot Biden az MSNBC-nek adott egyik interjújában tette, mikor arról kérdezték „miért egy 82 éves Joe Biden lenne a megfelelő személy a világ legfontosabb állására„.

Válaszában az elnök idős korát használta fel arra, hogy „kevésbé tűnjön riasztónak”, majd hozzátette, hogy „sokkal intelligensebb, mint az átlagos amerikaiak”.

Szó szerint a következő választ adta:

„mert pokoli bölcsességre tettem szert. Többet tudok, mint az emberek túlnyomó többsége, és tapasztaltabb vagyok, mint bárki, aki valaha is indult a hivatalért. (…) És azt hiszem, bebizonyítottam, hogy becsületes és egyben hatékony is vagyok”.

A Townhall hozzátette, hogy a legutóbbi méréseken a jelenlegi elnök támogatottsága mindössze 36 százalékon áll, és a társadalom mintegy 56 százaléka pedig arról nyilatkozott, hogy elégedetlen a munkájával.

Mandiner

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük