Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jobbik: Összeállt a mozaik a “maffiakormány” ügyeiben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az FBI egy magyar állampolgárságú védett tanút hallgatott ki korrupciógyanús bűncselekményekkel kapcsolatban. A magyar hatóságok az 1300 milliárd forintos pénzmosás ügyében nem akarják meghallgatni a férfit. A Jobbik szerit összeállt a mozaik az Orbán-kormány gyanús ügyeivel kapcsolatban.

N1Tv

6 thoughts on “Jobbik: Összeállt a mozaik a “maffiakormány” ügyeiben

 1. “Rendesen” beindult a legendagyártás minden oldalon a választások előtt. Ütni, vágni, hitelteleníteni mindenhol, mindenkit. Valakinek azért eszébe jut az ország sorsa, s benne millióké?!
  (Nem csodálkoznék, ha kiderülne, e védett tanú, ugyanaz a volt nemzetbiztonságis, aki itthon főleg a ballibsi médiának bizonyítatlan titkos adatokról regélt, majd távozott.)

 2. ” Egyetlen szó sem tűnik el nyomtalanul,ha az igazságot fejezi ki,és az ,aki mondta,hisz az igazságban.” (L.T.)

 3. Valóban senkinek semmi haszna nem származik a hazugságok terjesztéséből , jó lenne már véget vetni , és a jobbik vagy vonuljon Török honba vagy söprögessen a saját portáján

 4. Undorító ahogy marakodnak a koncon a pártnak nevezett bűnszervezetek.A magukat ellenzéknek nevező bűnözőknek az a baja, hogy nem tudnak hozzáférni a magyar adófizetők pénzéhez.
  A magyar – ha van egyáltalán olyan az országban – csak nézője lehet ennek a színjátéknak, mert már régen nem hatalmi tényező.
  A szomorú az, hogy nincs jó a választhatók között csak rossz és rosszabb.
  Az egyik oldal ránk engedné a primitív fajtársait (szemitákat) a másik oldal legalább látja ennek a veszélyét magára és az országra nézve és ellenáll a betelepítésnek.
  ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT.
  H.B.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: