KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kormányváltás vagy sem?

A mostani kormány ellen a legfőbb vád az, hogy korrupt. Ez bizony nagyon ocsmány dolog.

Gondolom, az sem megoldás, ha az új, ellenzéki, kormányban kevesebb lenne a korrupció, mert attól az még nem lenne tökéletes, hiszen a bűn az bűn.

Már pedig tiszta, korrupció és csalás mentes kormányról ne is álmodjunk, mert amit emberek csinálnak, soha nem lesz tökéletes.

Valahol olvastam, hogy a „fejlettebb nyugati” országokban is ugyanez zajlik, csak ők úgy csinálják, hogy a nép azt érezze, hogy neki is jobb. Ma pedig nálunk is sokan ezt érzik!

Másfelől, mivel mi soha nem láthatjuk a valós bizonyítékokat, nem lehetünk biztosak abban, hogy egy-egy eset nem az ellenzék ügyes hazugsága-e (?).

Marad a valós tények, eredmények összehasonlítása. Ebben pedig a mostani kormány nagyságrendekkel (összehasonlíthatatlanul) jobban teljesített, mint az elődje! Így kétségbe vonhatatlan, hogy a mai kormány jobban viszi az ország ügyeit.

Arról pedig, hogy esetleg egy eddig „szűz”, még nem kormányzó banda kerüljön a kormányrúdhoz, szó sem lehet. Volt bő 20 év, ha eddig nem tudtak mutatni semmit, már késő.

Nem vagyunk hajlandók újabb kísérletnek alávetni magunkat!

Ráadásul a tülekedők sem erkölcsi, sem megbízhatóság szempontjából nem bizonyítottak semmit. Gyurcsányra és bandájára nem is érdemes szót vesztegetni ebből a szempontból. Elég csak Vona Gábor viselkedésére nézni. Hiába magyarázza a néppártosodás elméletét, amit ő csinált, merő köpönyegforgatás, átverés!

Vona mostanra pontosan úgy viselkedik, mint amilyen annak idején egy kriptokommunista volt. Vagyis beépült a JOBBIKba, mint aki harcos nemzeti elkötelezettségű (nacionalista – a szó nemes értelmében) keresztyén, eltitkolva valódi nézeteit, és belülről veri szét a JOBBIKOT.

Emlékezzünk már, mikor is került Vona a párt élére? 2006 novemberétől. A hírhedt őszödi Gyurcsány-beszéd miatt kirobbant felháborodás idején. Ekkor a párt részt vett a 2006 őszi Kossuth téri tüntetésekben, amelyeknek egyik vezéralakja, Molnár Tamás korábban a Jobbik alelnöke is volt. (Mára Molnár Tamás már sehol nincs! 2006 után értelmiségi barátaival közösen megszervezi a Magyar Október Mozgalmat, majd 2007-ben Gorka Sebestyénnel és Bégány Attilával együtt alapító tagja és ügyvivője lesz az ÚDK (Új Demokratikus Koalíció) elnevezésű, parlamenten kívüli politikai pártnak. A sorozatos kudarcok és csalódások miatt végleg felhagy a közéleti szerepléssel.)

Ez is érdekelheti:  Újabb durva húzással állna bosszút Brüsszel a békemisszió miatt

Vona közben szépen leépítette maga mellől a rasszista nézeteket vallókat, holott korábban igen gyakran kijátszotta a cigány kártyát. Aztán az igazán elkötelezetten kommunista ellenes embereket tüntette el, megszabadult tőlük, majd fokozatosan megszabadult a Magyar Gárdától is, és a radikális szemlélettől (pedig előtte gárdamellényben feszített a Parlamentben is), és törleszkedni kezdett az addig szidott, bűnbakként emlegetett zsidósághoz, cigánysághoz, és egyszer csak – lássunk csodát! – megszületett a „néppártosodás” ötlete! Micsoda ív! Mostanra a harcos szélsőjobbos Vona Gáborból igazi álliberális és álszocialista, baloldali lett!

Vona Gábor gárdamellényben a Parlamentben

Kimutatta tehát a foga fehérjét. Ma pedig bárkivel hajlandó összeállni, csak hatalomra kerülhessen. Mint akit a „mozdony füstje megcsapott”! Már semmin nem lepődnék meg vele kapcsolatban.

De az biztos, hogy egy ilyen ember kezében nem szeretném látni a kormányzói pálcát!

Ha a fentieket alaposan mérlegre teszi az ember, nem nehéz dönteni. Marad az egyetlen ésszerű szavazás. Azokra, akik messze nem tökéletesek, sőt, nagyon kemény kritikáim vannak velük kapcsolatban, mert nagyképűek, arrogánsak, s megtűrik maguk között a tisztességtelen úton járókat. De abban biztos vagyok, hogy minden más döntés újra a mélybe taszítaná az országot!

Köszönjük, ebből nem kérünk!

Debrecen, 2018. március 26.

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

24 thoughts on “Kormányváltás vagy sem?

 1. Isten óvja meg Magyarországot most és a jövendőben

  Soha többé Rákosit, Kádárt, Hornot és Gyurcsányt,

  ennek tudatában fogok a jelen kormányra szavazni

  . Haraszit Lászlóné Bata zsuzsanna 1022. Bp. Bogár u. 19.a

  2018. március 26. 14:03 Nemzeti InternetFigyelő (NIF) írta, :

  > Híradmin posted: ” A mostani kormány ellen a legfőbb vád az, hogy korrupt. > Ez bizony nagyon ocsmány dolog. Gondolom, az sem megoldás, ha az új, > ellenzéki, kormányban kevesebb lenne a korrupció, mert attól az még nem > lenne tökéletes, hiszen a bűn az bűn. Már pedig tiszta” >

 2. „amit emberek csinálnak,soha nem lesz tökéletes”.
  Nem is kell,hogy erről szóljon a történet. Hiszen a földön tökéletes ember,egészség nincs,mert ha lenne akkor nem testesülne meg. Bőven elég lenne,ha a politikus is azt tenné,ami a szívéből,lelkéből jön. De a kleptománia, megrögzött hazudozás,azért nagyon messzi van a „tökéletességtől. Teljesen mindegy milyen kitűzőkkel tündökölnek,úgy is lejáratták már mindegyiket. „Ha mindenki egy irányba gondolkozik,akkor senki sem gondolkozik. Már pedig vagy az egyikben bízni, vagy a másikban,érdekek szerint,messze van az Igaztól. Ha csak rosszak közül lehet választani,az nem választás ,hanem kompromisszum. Amikor az egyik lenyúlja a házamat,a másik tönkreteszi az életemet,akkor melyiknek szavazzak bizalmat? A kérdés költői. Hasonlóan a fagyishoz,ahol csak vanilia van. Kérhetsz bármilyet,de úgy is azt kapod ,ami van. Itt is ,az összes párt ugyan abba cionista táborba tartozik,de eljátsszák a hattyú halálát a jobb meg baloldalt,holott teljesen mindegy nekik,hogy ki lesz a befutó. A cekket úgy is megint a Nép fizeti meg. De voltak és lesznek, akiknek a fény bántja a szemét és inkább a sötétség mellett érvelnek,még ha ezzel lejáratják eddig életüket.
  Hajrá Magyarország,hajrá fideSS!

 3. Kedves Ferenc!

  A lényeg ott van a gondolataiban.
  Nincs mit írni,
  gratulálok.

  Tisztelettel:
  Atilla

 4. VÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÁS A MAGYAROK RÉSZÉRE. Csak azokra szavazhatsz, akik miatt a következő nemzedék unokái, dédunokái már biztosan nemzőképtelen nyomorék áldozatok lesznek: Izraeli tudósok a nemzetközi statisztikák alapján az várják, hogy 2050 után nem lesz nemzőképes nyugati férfi. Magyar férfi sem. A birka kosok negyedik nemzedéke lett teljesen nemzőképtelen a káliummal is műtrágyázott legelőn. Embernél a negyedik nemzedék az izraeliek által jósolt 2050-ben esedékes. A keleti országok, Izrael Kína és az iszlám országok nem műtrágyáztak és nem sóztak mérgezően a káliummal, ezért maradhattak nemzőképesek. A mérgező káliumtúladagolás életrövidítő és nemzőképesség rontó hatását konkrét biológiai hatás mérésekkel patkányokon és embereken bebizonyító kutatók 1950-ben kaptak Nobel díjat. Ettől kezdve beszélik rá a kálisóval kereskedők a nyugati országokat a mérgező káliumműtrágyázásra és a (patkányméreg) kálisóval „sózásra”. Nyilvánvaló, hogy tud róla a hazai kálium műtrágyázást szervező és fenntartó Magyar Tudományos Akadémia, de eltitkolja, ill. meghamisítják a kálium mérgezést bizonyító biológiai hatás mérések eredményeit. (Például az én a nemzetközi hatás mérési szabadalmaim szerinti biológiai hatásvizsgálatok eredményeit is ellenkezőre hamisították az MTA részére írt jelentésben). 1960 óta, vagyis amióta a nemzőképesség lenullázó, életrövidítő kálisóval műtrágyázott növények piacra kerültek, kb. 40.000 fővel fogy évente a magyar lakosság. Az emiatt elárvult ingatlanokat a szaporodóképes hazai és külföldi zsidók foglalhatják el, akik Izraelből és Ukrajnából vízum nélkül bejöhetnek, s az itt szült (részint) magyar állampolgár gyerekeiknek annyi ingatlant szerezhetnek, vehetnek, amennyit akarnak. A káliummal fajirtást a köztársasági elnökök, miniszterek, ügyészségi vezetők, a WHO és Európa Tanács és mindegyik hazai párt bűnpártolta! Lásd www tejfalussy com Email könyv 1., 58., 101., Videó 8., 10, 61., GTS-Antirandom, MEHNAM rovat. (Valasztas180327)

 5. Néhai Csurka István a körülötte dongó akkori fiatalok közül akart kinevelni olyan politikus nemzedéket, amelyekre nálunk addig nem volt lehetőség. Nem az ő hibája, hogy rosszul sült el… Ő hamar rájött!

  1. Kedves Anna!
   Abban lett volna ráció, bár a komcsi maradékok biztos megkörnyékezték volna őket.
   H.B.

 6. Lassú(?) halálra ítélt Nemzet vagyunk!?
  ” halálban éltek és sírkamrában zártan léteztek,mert nincs mélyebb halál,mint a nem tudás és a hitetlenség.”
  Csak az elmúlt húsz év alatt 50% -al csökkent a férfiak tesztoszteron szintje. Nem véletlen,hogy a desztillált víz adagolása intravénásan a rákos sejtben kálium vesztést okoz, ami pusztulását okozza. Ásványi anyag hiány beteggé teszi az ember függetlenül attól,hogy jó a lelkivilága. (Paracelsus) Márpedig a talajból hiányzik többek közt a szelénium, nátrium tetraborát (bórax) bór. Szelénium hiánytól a vitaminok legfeljebb 50%-ban hasznosulnak, a bór hiány ízületi problémákat okoz. (filléres anyag,de a patikus nem adhat ! Ahogy tiszta nátrium kloridot (konyhasót) sem !)
  ” Mi dolgunk a világon?
  Küzdeni erőnk szerint a legnemesebbekért.
  Előttünk egy Nemzetnek sorsa áll.
  Ha azt kivívtuk a mély süllyedésből,
  S a szellemharcok tiszta sugarainál
  Olyan magasra tettük,mint lehetett,
  Mondhatjuk,térvén őseink porához:
  Köszönjük élet! áldomásidat,
  Ez jó mulatság,férfi munka volt!
  (V.M)

 7. Mélyen Tisztelt Tejfalussy ÚR!

  Sok-sok cikket olvastam a sóról. Talán az elsőt Öntöl. Csakis kizárólag patikai sót vásárolok, sózok is rendesen, jól esik…imádom az ilyen ízeket.
  Sajnos valakik kiadták azt a rendeletet, hogy sót csak recepre lehet patikában vásárolni…azért vannak icike-picike kiskapuk is.

  Osztom a véleményét abban, hogy a Mi Hazánk tőlünk idegen, élősködő, (még a történelmi idők előtt a mi génjeink manipulációjából, olyan génmanipulált egyedek), valakik, a zsidók valamely nemzetségét alakították ki, akiknek a Mi Szülőföldünk és a világhatalom kell.

  E cél érdekében a „szeretett”, általunk megválasztott kormányaink mindent meg is teszenek.

  Most valahol itt is tartunk.

  Kedves Anna!

  Örülök, hogy ismét hallhatom a hangját!

  A néhai Csurka István, tisztelet a munkásságáért, sajnos nem vettük, vettem gondolatait, hittem is, nem is.
  Nem gondoltam, hogy kell vele foglalkoznom. Gondoltam, hogy vannak erre megfelelő hívatalok…nincsenek, nem is lesznek, egyre jobban nem lesznek.

  A Nemzetünk megmaradása
  – a médiák kihagyásával – csak a szívünkre, lelkünkre való hallgatással lehetséges, aki Magyar, annak ez nem feladat.

  Ez kötelességünk.
  Mi vagyunk a Mag Népe, nekünk a legnehezebb.
  Azt a feladatott, ami ránk szabatott, végre kell hajtanunk. Ez a Mindenhatóval és az Emberiséggel köttetett Szövetség.

  Atilla

 8. A valódi hazaáruló cionista lakájok és idegenszívű sakálok ugyanazok ma is, akik kimiskárolták Máriát a Szentháromságból, akik keresztre feszítették Jézust, akik fölkoncolták Nagy-Magyarországot, felnégyelték Koppányt és akik vérbe fojtották szabadságharcainkat!
  David Irvingnek 1981-ben Uprising (Felkelés) című könyve, amely a közelmúltban magyar nyelven is napvilágot látott, mégis egyedülálló az egész ’56-os történelmi irodalomban.
  Mindenekelőtt két vonása teszi rendkívülivé ezt a művet.
  A legtöbb szerző a forradalom okait boncolgatván csak a közvetlen előzményekre megy vissza, általában az SZKP XX. Kongresszusát, vagy legjobb esetben az 1953-as berlini felkelést tekintik a forradalmat előidéző eseménysorozat kezdetének. Nem így Irving. Könyvében világosan kifejti, hogy a felkelést kiváltó eseménysorozat nem a XX. Kongresszussal és nem is 1953-ban kezdődött, hanem ha igazán, mélyrehatóan meg akarjuk érteni, hogy a magyar nép 1956 októberében−novemberében miért fogott fegyvert, és ez a minden központi vezetés nélküli felkelés hogyan válhatott a világtörténelem legnagyobb méretű és jelentőségű forradalmává, vissza kell mennünk 1944−45-re, a második világháború utolsó szakaszára, amikor a szovjet csapatok Magyarországot elfoglalták. Akkor kezdődött el az a fájdalmas eseménysorozat, az a rengeteg sérelem, ami végül felkelésben robbant ki. Ezek a sérelmek egymásra halmozódtak. A többszázezer megerőszakolt magyar nőn és a nők védelméért meggyilkolt mártír Apor püspökön kívül a rablások, fosztogatások sorozata is terhelte a vandál módon viselkedő szovjet katonaság számláját. A harcok befejezése után pedig a terror évei következtek. A kommunistákon kívül a többi párt feloszlatása után az ÁVH terroruralma hallgatást kényszerített az országra. A kommunisták elhallgattattak minden ellenvéleményt.
  Mindszenty 1948-as bebörtönzésével utolsó nagy ellenfelüktől is megszabadultak. Ettől kezdve a lakosság minden rétegét rengeteg sérelem érte. A munkásságot, a hatalom állítólagos birtokosát a kegyetlen normarendszer, a parasztságot az erőszakos kollektivizálás és beszolgáltatási rendszer sújtotta a hírhedt padláslesöpréssel párosulva.
  A nagy-polgárság soraiból sokakat kitelepítettek szánalmas primitív körülmények közé a Hortobágyra. A gazdasági, társadalmi terror így világnézeti, ideológiai terrorral párosult, ami elsősorban vallásüldözésben nyilvánult meg. Az ifjúsággal foglalkozó papokat letartóztatták, a kötelező hitoktatást megszüntették, és azokat a szülőket megfenyegették, akik hittanra akarták járatni gyermeküket. Az iskolai oktatás ateista szellemben folyt. A fenti, vázlatosan felsorolt tényezők voltak valójában a forradalom kirobbantói…”
  https://www.youtube.com/watch?v=VC1Wlxxaql0

  1. Tisztelt Pálos Trend!

   Eleve gyanús az az ember, aki nem meri felvállalni valódi nevét.

   Ön ezt írta:

   „A valódi hazaáruló cionista lakájok és idegenszívű sakálok ugyanazok ma is, akik kimiskárolták Máriát a Szentháromságból”

   Ezzel a döbbenetes ostobasággal nem is vitatkozom.

   De legyen szíves megmutatni, hol van az megírva, hogy Mária (Jézus anyja) a Szentháromság tagja? Ekkora butaságot még soha nem olvastam. Ja, és nem értem, hogy jön ide a forradalom, meg az oroszok, és Mindszenty?

 9. Én úgy tudom, hogy eredetileg „Az Atyának, az Anyának és a Fiú Istennek nevében :Ámen!”. Nagyszüleim még így mondták.
  Írtak is erről, tudományos szinten pl.: Badiny-Jós Ferenc.
  A kormányváltáshoz: ami Magyarországon folyik jelenleg „választás” címszó alatt, azt én úgy tudnám definiálni, hogy hozzá nem értő, ország vezetésére alkalmatlan és képzetlen, haszonleső haramiák próbálkozása a hatalomhoz (konchoz) való hozzáféréshez. Egyetlen olyan erőt sem látok (én) amelyik a Nemzet érdekeit, védelmét, az ország boldogulását, épülését, gazdagodását tartaná fontosnak és szem előtt – és nem csak a süket duma, vaker szintjén (ebben sincs hiány). Ami itt folyik, azt pár évszázada még úgy hívták: hazaárulás.
  A külső érdekek, befolyásolás – személyes anyagi haszon – ezeknek a politikusnak csúfolt hiénáknak a szemében az első. Nem tudom, ki mondta ezt a mondatot, de az események igazolják: „Nekünk az a dolgunk, hogy megtaláljuk azokat a politikusokat, akiknek saját és családjuk érvényesülése fontosabb az általuk képviselt nemzetéénél.” Van alapanyag ehhez, bőven. Az pedig mára már nyilvánvaló, hogy nem (csak) Magyarországon folynak a „kísérletek”, meglepően (és árulkodóan) hasonló dolgok történnek Európa szerte. (Úton a Világhatalom felé?)

 10. Kedves Uram!

  Olvassa el az eredeti, görög Újszövetségben. Szó sincs ott semmiféle Anyáról! Ezek pedig Jézus szavai. Sőt, a Bibliában sehol nincs olyan, hogy Jézus anyjához imádkoznának! A katolikus egyház sok olyan hagyományt teremtett, amiknek nincs bibliai alapja, de évszázadok óta úgy gyakorolják, mint ha lenne. Mivel a reformáció előtt az egyszerű embereknek nem volt Bibliájuk, így elfogadták azokat. Ezek olyan hagyományok voltak, amik misztikusabbá tették a vallást. Jézus ezt mondja, amikor kiküldi apostolait, Mennybe menetele előtt:

  „Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében…” (Mt 28:19)

  Görögül így van:

  „πορευθέντες οὖν μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς ¹ τὸ ὄνομα τοῦ πατρὸς καὶ τοῦ υἱοῦ καὶ τοῦ ἁγίου πνεύματος”,

  ami szó szerint a magyar fordításban írottal egyezik!

  Badiny Jós Ferenc pedig nem volt tudós, csak egy saját, vad elméletet hirdető amatőr, aki Jézusról is sok ostobaságot terjesztett, mint pl., hogy pártus herceg volt… Nem érdekel, ha valaki hisz ebben, de akkor sincs valós alapja,…

 11. Tisztelt Nagy Péter Úr!
  Egyetértek önnel!
  Ami Czakó Urat illeti, ha keresztény(?) embernek tartja magát,több alázatra lenne szüksége,mert aki meg van róla győződve,hogy tud,az halott ember. „A jó(?) pap is holtig tanul.
  „Badiny Jós Ferenc pedig nem volt tudós,- az lehet,ahogy Jézus sem,mégis tanított, orvos sem,mégis gyógyított. De egy Igaz,Magyar EMBER volt,amit kevesen mondhatnak el magukról,vagy eszme, vagy fajtársaikról.
  Nagyon sok ostoba,rosszindulatú hozzászólást olvastam itt,de Czakó úr elviszi a pálmát! Tipikus fideSS-es megnyilvánulás! Se tartalom, se ész!
  „büszke ember még az életében megbüntetem. Erre szavamat adom!”

 12. Azt gondolja, hogy sikerült felidegesítenie? Nos, egy cseppet sem érdekel a véleménye. Bolond lukból bolond szél fúj!

  Jézust idehozni példaként,…. nagy ostobaságra vall,…. Miért nem már a Teremtő Istent? Ha lúd, legyen kövér,…

  Attól hogy valaki igaz magyar ember (kis betűvel – mert sokan vannak), még nem biztos, hogy adnom kell a véleményére tudományos kérdésben,… Ami pedig a rosszindulatot illeti, Önön még mindig nem tudok túltenni,… még ha akarnék se,… 😀 😀 😀

  Mivel fenyeget maga? Ne röhögtessen,….

 13. Kedves megtévedt Czakó úr!

  Ön lehet, hogy művelt ember, vagy nem lehet.
  Nyugodjon békében. A düh sosem az igaz, megbékélt, lélekből árad. Sátáni tudatot sugároz.

  De valamit elárulok önnek: nincs számomra olyan általam ismert párt, akinek oda adnám a szívemet.
  Én arra a rongyos, foszladozó, énem által sugalt elhatározásra jutottam, hogy minden választói ívre egynél több x-et teszek. Ezzel a Hazámat szolgálom.
  Nem vagyok hajlandó, elegem van abból, hogy hülye idióta bohócnak nézzenek, közben idegen hatalomnak hajbókolnak, ellopják Magyarság a vagyonát, életét, lelkét.

  Elég volt!

  Csak azért fáradok az úrna elé, hogy a jelenléti íven szerepeljen a nevem.
  Nem félek. De, ne is zaklassanak.
  Az orbáni retorzió nem vicc!

  Tiszteletem minden olyan embernek, aki MAGYAR!!!!

  Atilla

  1. Bla, bla,bla,… mellébeszélés,… Gyáva és sunyi,… Úgy tesz, mint ha állást foglalna, de közben lapít,… aztán vagy döngeti a mellét, ha jól alakulnak később a dolgok, vagy szidja azokat, akik miatt rosszabbra,…

   Senki nem kéri a szívét, csak a szavazatát. Az ön műveltségével vagy műveletlenségével kapcsolatban nincs mit mondanom,… annyit nem foglalkoztam önnel. Köszönöm együttérző szavait, de még élek,… de hogy stílusos legyek: béke poraira, kedves uram,… Mivel nem vagyok dühös, annyit sem maga, sem véleménye nem érdemel, így sátáni gondolatok az maga fejében foroghatnak, ha effélékkel sértegeti azt, aki nem ért egyet magával,… Tudja egyáltalán, mire mondják, hogy megtévedt?

 14. „bolond lukból bolond szél fúj,?”
  Akkor jó úton járok,mert „akiről a nagy többség nincs meggyőződve ,hogy bolond,annak esélye sincs a bölcsesség közelébe kerülni.”

  „büszke embert még az életében megbüntetem,erre szavamat adom.”
  Ha nem ismeri ezt az idézetet,hogy kitől és miért,az magára nézve elég szánalmas!
  Az üldözési mánia, a kisebbrendűségi komplexus gyógyítható, de az ostobaság már nehezebben.
  Rajtam nyugodtan nevessen,ha jól esik Önnek,akkor már megtettem,amit lehetett.

  „amit a csel rejt,kifejti majd az idő.
  Elég szomorú,ha már a „bolondnak sem szabad bölcsen beszélnie arról,amit a bölcsek bolondul csinálnak.”
  Amúgy tisztelek minden véleményt,kivéve a megvásároltakat. Ezeket megvetem! „

 15. Tisztelt cikkhez Hozzászólók!
  Elsősorban: Nagy Péter-, Tóth Ferenc úr, és Pálos Trend niknevű felhasználók, de mindenki más!
  Nagyra becsülöm Önöket, hogy hozzászólásukban tulajdonképpen saját gondolatukat írják le, mondván: vitákban tisztulhatnak az eszmék! Önöket – a külön megszólítottakat leginkább – becsülöm, mert fel merik vállalni SAJÁT véleményüket, amit mások legtöbbször eltitkolni, elkendőzni igyekeznek, vagy inkább igazodnak a megtévesztett tömeghez! Jelen esetben egyet is értek Önökkel, bár olykor van olyan is, amiben kicsit más a nézetünk! Cserébe persze lenézést, ledorongolást kaphatnak olyanoktól, akik magukat mindenek felettinek, egyedüli üdvözítőknek, mondhatnám: atomkori Istennek képzelik, de Önök is bizonyára tudják: vannak azok, akik kifejezetten a jelenkori kormányzati célok érdekében tevékenykednek itt ezen a honlapon (is)! A mai magyar valóságot meghamisítani igyekvő bértollnokokkal, trollokkal, persze számolni kell minden weblapon, „véleményüket” is meg kell hallgatni, sőt saját pénztárcájuk érdekében született „gondolataikat”, meg is lehet talán valahol érteni! „Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa” (Itt a „lelki szegények” alatt, ezeket az embereket értem, leginkább szó szerint!)
  Ha a cikkről alkotott véleményemre kíváncsiak: az tele van csúsztatással! Pl. Vona Gábor volt Fidesz tagsággal rendelkező egyént, azt a MIÉP-et tönkretevő Orbán Viktor helyeztette a Jobbik élére, akit kicsivel korábban a Polgári körök szervezésével bízott még meg a Fideszben! A bevezetőben leírtak pedig úgy hülyeség, ahogy van, idézem: „Már pedig tiszta, korrupció és csalás mentes kormányról ne is álmodjunk, mert amit emberek csinálnak, soha nem lesz tökéletes.” Ilyet csak az tudhat leírni, aki maga is korrupt! Kossuth Lajos, a valóban független első (és e tekintetben mindez idáig egyetlen) MAGYAR kormány pénzügyminiszterét sem tudta megzsarolni Salomon Meyer báró von Rothschild! (Aki a neki velejéig eladósodott Habsburg ház megdöntését szerette volna egyébként 1848 –ban elérni, de a Magyar Királyság pénztárcájának kézben-tartása mellett!) Ám Kossuth – aki nem volt korrupt, mint manapság egyesek – inkább a róla elnevezett bankók megalapítását választotta adományok útján, melynek következtében megindult az osztrákok Hazánk elleni támadása, Salamon kérésére és immáron pénzével! Az orosz invázió költségeit is Rothschild báró fizette meg, a krími háborúk és I. Miklós általa megindított reformok miatt, a végletekig eladósodott orosz cárnak! (Csak megjegyzem: 1849: Meghal Gutele Schnaper, Mayer Amschel Rothschild felesége. Halála előtt a következőket mondja: „Ha a fiaim nem akarnának háborút, soha nem lenne több!”)
  A fentiek ismeretében tehát: nekem senki ne merje azt mondani, írni, hogy „Már pedig tiszta, korrupció és csalás mentes kormányról ne is álmodjunk, …”, mert azt egy hazug, aljas, utolsó gazembernek tartanám, Batthyány Lajos és kabinetjének, valamint az 1849 –ben kivégzett Hazafiak gyalázása miatt! Én igenis ilyenről álmodom! (Ha hagynak, és nem dúlják fel ilyen ocsmány cikkel az éjszakámat!)
  Madarász László

 16. ” aki egy igazságtalanság mellett szó nélkül elmegy,az maga is cinkossá válik.” (Bhagavad Gita)
  Semmiféle érvet nem lehet felhozni a hazugságra! Még azt sem,hogy „bocsáss meg Uram ,nem tudtam,mit cselekszem, hiszen sok „írástudó tisztában van a hazugságának súlyával. De van az a pénz! Amit persze már szégyell, hiszen akkor hol marad a tisztelet,amit a pénz mellé még szeretne. A tudatlanság még bocsánatosabb, hiszen mint kezdő léleknek végig kell mennie a fejlődés valamennyi állomásán, hogy aztán életek százai,ezrei után végre felderengjen neki is valami,amiről „itt többnyire szó van.
  De azok,aki bármiféle haszon reményében,fejében, mocskolódva a hazugság mellé állnak,ezzel másoknak gondot,problémát,szenvedést
  okoznak, a kutyaevők kasztjába,az emberiség legaljába tartoznak. Ezek azok akik folyamatosan nyomort hozzák az emberiségre.
  Vigasz talán csak annyi lehet,hogy hasonló a hasonlót keresi és ahhoz szegődik. Ha itt nem is, de van az a hely,ahol minden és mindenki a helyére kerül. érdemei szerint.

 17. T.

  Hajrá fidesz.

  Gratula a sok agymanipulált szavazónak.

  Jöhetnek most már a zsidók, akik eddig is jöttek, és a muszlimok, akik eddig is jöttek.

  Gondolkodás…..neked..nekik..

  Utóbbiak módjával…a zsidó érdeket
  figyelembe kell venni .

  Hülye, agymosott népség.
  Én is.

  Én a Magyarság agymosottja vagyok. Maradok.

  Mit is látok..gondtalan embereket, gondtalan állatokat…az álmomban.

  Ez a Nemzet, a Magyar nemzet mikor leli meg hazáját?

  Meglelte. Óvni kell…

  Atilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük