KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hisztériakeltés – avagy: Lélegeztetőgép helyett stadion hisztéria

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyszer már eljátszották a balliberálisok a zavar és hisztéria keltés színjátékát. Emlékeznek még Medgyessy D-209 Péter lélegeztetőgép cukkolására, etetésére? Amikor mindent lélegeztetőgépekben számolt?

Mára kombinálták a kettőt, és azzal a felkiáltással, hogy a kormány stadionokra pazarolja a pénzünket, elkezdték ordítani, hogy bezzeg az egészségügy szörnyű állapotban van. Csak halkan és szerényen megjegyzem, hogy a nálunk összehasonlíthatatlanabbul gazdagabb Anglia egészségügye épp összeomlani készül, de az USA-ban sem rózsás a helyzet.

Ez persze az ellenzéknek nevezett bagázst egy csöppet sem zavarja. Ők mantrázzák a stadionépítéseket, mint ha más nem is történt volna az országban. Az az irdatlanul hosszú lista, amiben még jól teljesített a mostani kormány, természetesen nem érdekli őket. Miért is érdekelné, hiszen az az ő szégyenük, hogy annak idején ők nem tudtak semmi pozitívumot felmutatni, csak a hazudozást, félrevezetést és a semmittevést! Elhiszem, hogy roppant kellemetlen nekik elismerni, hogy bizony, az eltelt 8 év alatt egyszer sem hangzott el a megszorítás szó. Nem hallottuk, hogy most meg kell húzni a nadrágszíjat, hogy majd később (a soha nem látott jövőben) jobb legyen. De soha nem lett jobb!

Mit tehetnek ilyen helyzetben? Össze kell ugratniuk a társadalom rétegeit. Szegényt a gazdaggal, a dolgozót a munkanélkülivel és a nyugdíjassal, cigányt, zsidót a magyarral, nőket a férfiakkal, diákokat a tanárokkal, gyermekeket a szülőkkel, hívőket a hitetlenekkel, húsevőket a vegetáriánusokkal, és vég nélkül lehet sorolni.

Mert a globalistáknak, az álliberálisoknak, álhumánusoknak a társadalom atomizálása, a kis közösségek, családok szétverése, az emberek egyedül léte a fontos. Mert az egyedül álló ember olyan, mint a pusztaságban egyedül álló fa. Jön a vihar, és pillanatok alatt kitöri, kicsavarja, elpusztítja, ha útjában van! De az erős, összetartó közösség olyan, mint az erdő. Jöhet a vihar, kitéphet egy-két fát, de az erdőt nem tudja elfújni, az megtöri a szél erejét!

Ez is érdekelheti:  Meztelenül fürdőzött egy férfi a szökőkútban (videó)

A Népszava kikérte a hivatalos adatokat, és bár erre pontos adatokat nem kaptak, A lap szerint, az épülő Puskás Stadionnal együtt 405 milliárd forintot szánt eddig stadionokra a kormány, nyolc év alatt. Az egy éves magyar GDP 2016-os adatok alapján 124 380 millió $ (azaz 124.380 milliárd $, azaz ~ 124 milliárd dollár), ami mai árfolyamon számítva (1 USD = 252.283 HUF) 31 378.974 milliárd HUF (azaz ~ 31 000 milliárd forint). Ennek 405 Mrd HUF mindösszesen 1,29 %-a, vagyis ennyi, amit nyolc év alatt elköltöttek a stadionokra…. Micsoda pazarlás? Ha összeadjuk 8 év GDP-jét, akkor ez a szám elenyésző. (Csak évi 20 ezer Mrd forinttal számolva ez 160 ezer Mrd HUF, és ennek 405 Mrd forint a 0,25 %-a – és ez egy nagyon szerényen számolt adat)

Mégis évek óta csinálják a hisztit a stadionok miatt az ellenzéki oldalon….

Barátaim, Ne engedjük magunkat összeugrasztani!

Aki ma az ellentéteket szítja a honfitársak között, az nem lehet a barátunk. Aki nem a haza és a nemzet egységén és megmentésén munkálkodik, az az ellenségünk.

Ne vegyünk részt a gyűlöletkampányban, hanem vegyük észre, hogy egyeseknek az az érdekük, hogy szétrombolják a magyar nemzet, Magyarország egységét. Lehetnek ezek belső ellenség, vagy külföld által felbérelt, lefizetett provokátor, vagy együtt a kettő

Magyarország a magyaroké!

Nem engedünk a provokátoroknak!

A Népszava “tényfeltárása”

(Czakó István)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Hisztériakeltés – avagy: Lélegeztetőgép helyett stadion hisztéria

 1. “de az erős összetartó közösség olyan,mint az erdő.”
  Ezt a mindig ajnározott csorda szellemnek hívják! Amikor a tömeg azt a hamis illúziót sugallja,hogy jó irányba megyünk. Biztonságot(?) ad,és egy kis melegséget,mert összeérnek a vállaink. Mégis a rendszerváltás(?) első feladatának érezte a nagy Munkás közösségek szétverését,mint Csepel,Ózd. Ja,hogy a tömeg veszélyes is lehet a hatalomra. Na akkor jöhet az agy mosott béke(?) menet. Amennyi indulat feszült bennük, Paks is megirigyelte volna. Négyszáz milliárdot elbagatelizálni legalább akkora ostobaság! Hogy mire lehetett volna költeni,ezer egy okot lehetne mondani,de biztos,hogy nem a ” vezér hobbijára. (ahhoz túl sok) Bár egyesek szerint a “vezér minden pénzt megér,mert addig nekik is jut,vagy marad. Lényeg a cirkusz,kenyér meg csak akad a fideSS tábornak,a többiek meg nem számítanak(?). Talán első lenne a Munka,aztán a szórakozás.
  “ne vegyünk részt a gyűlölet kampányokban, (azt teszi a cikk írója is,de elfogultság vakká teszi az embert)
  “Magyarország a magyaroké, ( kérdezze meg köves slomot, szerinte is)
  “nem engedünk a provokátoroknak, (ezzel elkésett vagy ezer évet, de leghamarabb 1526. körül, “szerencsés imre nevezetű lator mellett.)
  “barátaim, ne engedjük magunkat összeugrasztani, ( a fideSS mást sem csinál! ki fenyegette meg az ellenzéket a nemzeti ünnepen?)

  Azért ennyire nem hülyék az Emberek,mint amit a cikk sugall!

 2. A “Népszava” Kádár alatt is egy lyukas zsák volt, amibe hiába tömték a pénzt, mert elveszett belőle. Ez a mai napig így van.
  Az egészségüggyel kapcsolatban nem ártana, ha kinti magyarok megírnák a személyes ottani tapasztalataikat, így azt is, miért jönnek inkább Magyarországra gyógykezeltetni magukat, a világ minden tájáról. Nemcsak azért, mert itt kevesebb időt kell várni és jóval olcsóbb, mint az említett országokban, s főleg Kanadában…
  Szerencsémre olyan elhivatott egészségügyben dolgozókat ismerek, akiket nem szédít meg a külhoni magas fizetés, hanem itthon látják el lelkiismeretesen munkájukat, sokszor saját regenerálódásuk hátrányára. Ezzel válaszoltam is az előbbi mondatomban felvetettekre!

 3. Nagyon jó lenne egyszer már a tudatukba vegyék a gyűlölködők , hogy a kint rekedt magyarság , szenvedett és szenved az ők gonoszkodásain kívül épp eleget – ha előfordul , hogy épp itten gyógyíttatja magát , az fizetve van százszorosan , — csak vége lesz már a sok komcsi ivadék felfogásnak

 4. Egyenes beszéd, tiszta gondolat! Egyetértek Istvánnal, – az egyszerű, mégis briliáns számszaki levezetéshez gratulálok!

  Az ajánlás is megszívlelendő: ne hagyjuk magunkat összeugrasztani!
  Mellesleg Szél Bernadett is jól döntött, hogy a legnagyobb ellenzéket nélkülöző ellenzék-maradvánnyal nem fogott össze, nem járatja le velük pártját, és nem segíti hatalomra a szalonképtelen, elmebeteg milliárdost.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük